Kendall Jenner met krullen levert een picture perfect plaatje op

Kendall Jenner kennen we van haar prachtige steile, sluike, maar glanzende haar. We zien haar eigenlijk vrijwel nooit met een andere haarstijl (de keren dat ze een staartje heeft voor haar workout buiten beschouwing gelaten). Maar zie hier, mevrouw mét krullen. En oh wat zijn ze mooi.

Er is blijkbaar nog een hele bos volume uit haar lokken te halen. Met weelderige krullen poseert Kendall Jenner met krullen (en aap) voor het tijdschrift Allure.

Opvallend is dat haar krullen eigenwijs zijn. Bijna bijdehand te noemen. Waar alle kapsels met krullen tegenwoordig redelijk sluik vallen met een mooie slag erin (bekijk hier de Beautify tutorial), is dit een volle bos met krullen vanaf de aanzet.

Naar onze mening maakt het Kendall net iets volwassener. Ondanks dat we even twee keer goed moesten kijken na al die jaren niets anders dan steil haar te hebben gezien, zijn we razend enthousiast. Kendall is prachtig, eigenlijk op iedere foto. En zoals we nu zien ook met iedere haarstijl. Way to go Jenner.

Reageer op artikel:
Kendall Jenner met krullen levert een picture perfect plaatje op
Sluiten