Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 21 mrt 2018

Wauw! Als je deze foto’s ziet wil je direct op vakantie naar Japan

Grote kans dat ook jij het liefst nú naar Schiphol afreist om het eerst vertrekkende vliegtuig te pakken. Mocht dit plan serieuze vormen aannemen, dan raden we je aan om naar Japan te gaan. Het is daar nu zo prachtig dankzij de kersenbloesemtijd dat je het met je eigen ogen wilt zien.

Japan is zo’n land dat bij menig meisje hoog op de bucketlist staat. Maar als je gaat, zorg dan dat je het vliegtuig in het voorjaar pakt. Waarom? Omdat het nu kersenbloesemtijd is en dat is nu eenmaal de mooiste tijd van het jaar.

Kersenbloesemtijd Japan

Niet voor niets trekken ieder jaar weer ontzettend veel mensen richting het oosten om de kersenbloesemtijd in Japan mee te maken. Vanaf 20 maart (Tokyo) tot uiterlijk 16 april (Nagano) is het kersenbloesemtijd en waan je jezelf in de meest waanzinnige omgeving ooit.

Delen van Japan kleuren namelijk compleet roze en wit tijdens deze tijd. Met een prima temperatuurtje is het trouwens ook nog eens goed vertoeven in Japan. Wedden dat je prachtige foto’s kunt maken voor je Instagram?!

Grote kans dat we je niet verder hoeven te overtuigen. De volgende prachtige beelden spreken natuurlijk voor zich:

Een bericht gedeeld door Visit Japan International (@visitjapanjp) op

Een bericht gedeeld door ???? (@thatveganhiker) op

Een bericht gedeeld door Kylie? (@kyliescerrixx) op

Een bericht dat is gedeeld door @piinkynthebrain op

Een bericht gedeeld door KokoMilktea (@milktea_10) op

Een bericht gedeeld door 楽天トラベル (@rakutentravel) op

PS: Is Japan net even te ver voor je? Op 7 april vind in Amsterdam het Cherry Blossom Festival plaats in het Kersenbloesempark. Oók enorm prachtig om te zien.

Reageer op artikel:
Wauw! Als je deze foto’s ziet wil je direct op vakantie naar Japan
Sluiten