Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 25 mei 2018

Jingle Bells! 7 dingen die verraden dat jij nú al aan het aftellen bent tot Kerst

Nog maar 213 nachtjes slapen en dan is het ein-de-lijk zover. Je kunt wel duizend redenen bedenken waarom je zo verzot bent op Kerst. Eigenlijk spookt het altijd wel door je hoofd, en deze dingen verraden dat je stiekem nu al aan het aftellen bent:

1. Kerstmuziek

All I want for Christmas is you-ou-ou baaaaaaa-by zing jij het hele jaar door onder de douche. Je kan wel janken dat de Sky Christmas radio offline is gehaald (wij snappen ook niet waarom), maar gelukkig staan er tientallen Kerst-afspeellijsten op Spotify. Die kun je tenminste wél het hele jaar door luisteren. En dat doe jij dus ook.

2. Recepten uitproberen

Een paasbrunch is helemaal niks vergeleken met een kerstdiner. In de weekenden hou jij je bezig met het voorbereiden van de moeilijkste recepten. Dit jaar wil je tijdens Kerst echt een steengoed menu fabriceren en daar kun je niet snel genoeg mee beginnen. Jouw bavarois zal hoe dan ook perfect zijn.

3. Kerstboom

Jij bent je nu al aan het oriënteren op de kerstboom die je dit jaar gaat kopen. Waarschijnlijk wordt het een Nordmann, want jij wilt alleen het beste van het beste tijdens Kerst. Goede keus trouwens want de takken van een Nordmann boom zijn sterk genoeg om de grootste kerstballen die er bestaan in te kunnen hangen.

4. Onder de kerstboom

Jij hebt al veel (echt heel veel) cadeaus op je verlanglijstje staan die je van de Kerstman wil hebben. Dit jaar wil je een hele knappe man, nog een hele knappe man en nóg een hele knappe man onder de boom vinden. Of in je bed. Ook goed.

5. Kersttrends van 2018

Je bent nog steeds je Pinterest mapje aan het aanvullen met ideeën voor Kerst. Zo weet je precies wat de kersttrends van 2018 worden.

6. Vakantiedagen sparen

Je spaart nu al je vakantiedagen op tot december want jij hebt echt een paar dagen nodig om al je kerstinkopen te doen. Je vindt het ronduit zonde om nu op vakantie te gaan als rond de kerst al je tijd kunt besteden aan je familie, cadeaus, en aankleding van je huis.

7. Je leeft in een kersthuis

Al je kerstversiering van het afgelopen jaar hangt er nog. Aan je voordeur hangt je kerstkrans nog te blinken en voor je raam heb je die gezellige sterrenlampjes nog hangen. No way dat jij die weg gaat halen.

Reageer op artikel:
Jingle Bells! 7 dingen die verraden dat jij nú al aan het aftellen bent tot Kerst
Sluiten