Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 11 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Kerst met Koosje is de nieuwe kerstserie op Videoland die je vanavond wil kijken

Bij kerst hoort natuurlijk familie, gezelligheid en de leukste kerstfilms. Maar vanaf nu kan je nog iets aan dit lijstje toevoegen. Je kan nu namelijk op Videoland genieten van de gloednieuwe kerstserie Kerst bij Koosje. Geloof ons, het is alles wat je wil zien om in de kerststemming te komen.

Dat we verslaafd zijn aan series hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Één seizoen in één week? Dat is voor ons al lang geen probleem meer. We durven te wedden dat we deze serie morgen al uitgekeken hebben.

De nieuwe kerstserie Kerst bij Koosje

Videoland trakteerde ons al met een lading nieuwe kerstfilms, maar nu maken ze onze kerst al helemaal compleet. Vanaf vorige week is namelijk een nieuwe kerstserie toegevoegd aan het aanbod en die wil je vanavond nog kijken.

In de serie Kerst bij Koosje ontmoeten we Merel die na het overlijden van haar moeder het kleine schattige familiehotel overneemt. Samen met haar vader Viktor en broers Rick en Bram organiseren ze jaarlijks een kerstdiner in het hotel. Wanneer er opeens een recensent verblijft in het hotel én haar zus ook langskomt, wordt het zeker een kerst om nooit te vergeten.

Eerste seizoen nu online

Het eerste seizoen van Kerst bij Koosje is nu te zien op Videoland. De serie telt vijf aflevering die ieder rond de 20 minuten duren. Wij weten in ieder geval wat wij gaan bingewatchen vanavond.

Bekijk hieronder de trailer van de splinternieuwe kerstserie.

Kerst bij Koosje: nu te zien

Deze kerst is het alles of niets… De heerlijke serie Kerst bij Koosje is nu te zien! Ben jij al in de stemming? ? ?

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Kerst met Koosje is de nieuwe kerstserie op Videoland die je vanavond wil kijken
Sluiten