Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 15 okt 2018

Droombaan alert: je kan deze kerst een Elf zijn in Finland

De baan van je dromen is hier: je kan deze kerst een elf zijn in Finland. Geef jullie hele vriendinnengroep dus maar alvast op zodat jullie samen de tijd van jullie leven kunnen hebben. Want echt, dit is de baan waar jullie al jaren op wachten.

Elven zijn magisch, en vanaf november kan jij er zelf één zijn. Saaie 9 tot 5-baan op het kantoor? Niet als elf.

Baan als elf

Lapland Safaris is een Fins organisatiebureau dat op zoek is naar de beste elven die er bestaan. Natuurlijk hoor jij ook in dit rijtje thuis. Mensen naar de bus begeleiden, omgaan met een sneeuwscooter (OMG) en informatie geven aan toeristen: jij kan dit.

Wat moet je kunnen?

Als Elf moet je goed Engels kunnen spreken en erg vriendelijk en optimistisch zijn. Je uitstraling naar de toeristen is het belangrijkste. Verder zegt Lapland Safaris over de baan: ‘Een elf is een entertainer, tourgids en mythisch figuur van kerst tegelijkertijd.’ Niet niks dus.

Kerst in Finland

Jij kan dus – terwijl je winst maakt – een aantal maanden verblijven in het prachtige Finland. Ze zoeken mensen die vanaf november tot en met januari beschikbaar zijn. Ben je beschikbaar? Stel dan snel je brief op.

In de brief geef jij wat belangrijke persoonlijke informatie, vertel je iets over jezelf en voeg je diploma’s, vaardigheden, opleiding en werkervaring toe. Interesse in deze unieke baan? Hier meld jij je aan.

Ben je aangenomen, dan volg je eerst een aantal workshops om het beste uit jezelf te halen. Een trainingssessie om de enthousiastste Elf te worden die mensen ooit hebben gezien. Zeg dus maar doei tegen je huidige baantje.

Deze chick ging ook voor haar droombaan:

Chick met ballen: ‘Ik verliet mijn topbaan in New York om ijs te scheppen op een eiland’

Elite Daily

Reageer op artikel:
Droombaan alert: je kan deze kerst een Elf zijn in Finland
Sluiten