Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 1 okt 2018

Feest! Deze kersttrui deel je tijdens de feestdagen letterlijk met je lover

Kerst is nog maar minder dan drie maanden van ons verwijderd, wat jij als echte kerstliefhebber natuurlijk maar al te goed weet. Je hebt al flink wat voorbereidingen getroffen en binnenkort wordt het tijd de foute kersttrui van het jaar te zoeken. Wij hebben alvast de leukste ooit gevonden voor jou. En je wederhelft.

Kerst vraagt om een foute kersttrui 2.0

Een simpele foute kersttrui is niet genoeg voor jou. Het kan altijd groter, beter, komischer. Dat dachten de mensen van Cheesy Christmas Jumpers.

Daarom kan je nu de grootste trui kopen die jij ooit hebt gehad. Zo hebben jij en je vriend de kerst van je leven.

Aan elkaar vastgeplakt

Wil jij deze kerst geen moment van je vriend wijken? Dan is deze trui de perfecte oplossing. Zo ben je namelijk 24/7 bij elkaar.

De truien die worden verkocht zijn bedoeld voor twee personen. De trui is namelijk enorm breed en er zitten twee gaten in om jullie hoofden doorheen te steken. Onder de categorie leuk maar lastig: er zijn slechts twee mouwen aanwezig, terwijl er vier armen in kwijt moeten.

Ach, zo leer je tenminste creatief omgaan met de arm die je hebt. Hoewel het misschien wel handig is om de trui tijdens het kerstdiner even uit te doen. Eet zo onhandig anders, want dat vijf gangen diner werkt zichzelf niet naar binnen.

kerst foute kersttrui
kerst foute kersttrui

Waar te koop?

Op dit moment zijn er twee varianten van de trui te koop op de website. Vorig jaar waren ze ook te koop bij de WE, dus het wordt duimen dat hij daar dit jaar weer terugkomt. Hopelijk is het zo’n hit dat ook andere winkels hem gaan verkopen.

Voor nu kan je kiezen uit de I’ve been naughty I’ve been nice variant en de vrolijke foute kersttrui met koekjes, kerstbomen en kerstkleuren inbegrepen. Hier zijn de truien te koop.

Dit wil je weten: De beste tijd om je kerstvakantie te boeken voor weinig geld

Reageer op artikel:
Feest! Deze kersttrui deel je tijdens de feestdagen letterlijk met je lover
Sluiten