Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 13 nov 2018

Dat wordt drinken: deze kerstballen gevuld met wodka zijn geweldig

Wij hebben de kerstballen gevonden waarvan je niet wist dat je ze miste in je leven. Namelijk kerstballen met, jawel hoor, wodka binnenin. Misschien wordt het toch tijd om die kerstboom op te tuigen en de leukste mensen te verzamelen die je liefde voor kerst en en wodka delen.

Kerstversieringen

Pff, in ons hoofd zijn we al maanden aan het aftellen tot we eindelijk weer mogen genieten van de gezelligste, warmste (maar ook koudste) tijd van het jaar. Wij vinden dat nu november is aangebroken het toch écht wel tijd wordt voor een kerstboom in de kamer.

En daar horen natuurlijk ook alle kleine en grote kerstversieringen bij. Met als favoriet natuurlijk de kerstballen. Het enige nadeel? Dat je door alle keuzes soms niet meer weet waar je moet beginnen. Deze wodka kerstballen bieden uitkomst.

Wodka kerstballen

De wodka kerstballen zijn geproduceerd door en gevuld met Smirnoff. Per kerstbal vind je 750ml van de sterke drank. Lijkt misschien niet reuze veel, maar is toch behoorlijk wat als je nagaat dat het alcoholpercentage rond de 40 procent ligt.

De kerstballen komen in vier verschillende varianten, allemaal wil-ik-hebben materiaal. De favoriet als je het ons vraagt? Die met ‘don’t get lit, drink responsibly’ erop.

kerst kerstballen wodka
kerst kerstballen wodka

Drankspel met kerst

De kerstballen kan je eerst (mét wodka) in de boom laten hangen. Heb je daarna zin om het goedje wat zich binnenin bevindt ook echt op te drinken? Zorg dat jij en je vriendinnen allemaal een zo’n kerstbal bemachtigen en speel een drankspel.

Je hebt vast wel ooit gehoord van het drankspel met de tv en de hoed. Het is heel simpel: je plaatst een kerstmuts op de punt van de tv en telkens wanneer er iemand onderstaat neem je een slok. Bij de wodka is het natuurlijk wel handig om het bij een nipje te houden. Maar dat had je zelf vast ook al bedacht.

Gegarandeerd dronken: Er bestaat nu een wodka-tequila voor al je girls nights

Unilad

Reageer op artikel:
Dat wordt drinken: deze kerstballen gevuld met wodka zijn geweldig
Sluiten