Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 2 okt 2018

Jij en je vriendinnen kunnen je opgeven voor een super leuk kerstprogramma

We kunnen geen genoeg krijgen van kerst, dat moge duidelijk zijn. Ook jij en je vriendinnen kijken al maanden uit naar de eerste, tweede, derde en liefst vierde kerstdag in december. Overdreven? Zeker niet.

Het feest der feesten vindt maar één keer per jaar plaats en daar moet je optimaal van genieten. Als grootste kerstfanaat ooit wil jij je zeker weten opgeven voor het nieuwe programma van Net5.

Net5 kondigt nieuw programma aan

Voor iedereen die altijd alles uit de kast trekt tijdens de feestdagen is het nieuwe programma van Net5 een droom. Voor dit programma zijn ze namelijk opzoek naar duo’s die he-le-maal fan zijn van kerst.

Ben jij een maand na kerst alweer bezig met wat je de volgende keer allemaal gaat doen? Tover jij elk jaar een luxe 7-gangendiner op tafel waar je een week van tevoren al mee bezig bent? Is je huis versieren in kerstsferen je grootste hobby?

In dat geval ben jij de persoon die Net5 zoekt.

Kerst op Net5

Je kan jezelf of je beste kerstgekke vriendin opgeven voor het programma ‘Mijn kerst is de beste’. Of nog beter: je kan jullie samen opgeven. In dit programma nemen duo’s het namelijk tegen elkaar op.

De vier duo’s die meedoen komen bij de rest op bezoek. Na elk bezoek worden de gastvrouwen en -heren beoordeelt op versieringen, het diner en de kersttraditie.

Zo kan jij voor eens en altijd bewijzen dat jij echt echt écht het beste kerst viert van heel Nederland.

Enthousiast geworden? Hier meld jij jezelf of je beste vriendin aan.

Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen

Showbizznetwork

Reageer op artikel:
Jij en je vriendinnen kunnen je opgeven voor een super leuk kerstprogramma
Sluiten