Geen zin in vragen over je relatiestatus? Draag dan dit shirt

Ieder jaar is het weer hetzelfde. Je kijkt enorm uit naar de kerst, maar wanneer je zonder prins aan het kerstdiner verschijnt is de eerste vraag van je familie niet hoe het met je gaat, maar hoe het met je liefdesleven gaat. Precies de vraag waar je niet op zit te wachten. Die tijden zijn met het volgende kerst T-shirt in ieder geval voorbij.

Tijdens de feestdagen wil je natuurlijk wel een goede outfit aantrekken. Daarom is het helemaal geen verkeerd idee om nu nog dit kerst T-shirt met de woorden Single Bells te bestellen. Dan zijn die vragen over je liefdesstatus in ieder geval verleden tijd.

Kerst T-shirt

Het Single Bells kerst T-shirt is in ieder geval het perfecte bovenkantje voor één van je kerst looks. Niemand die jou nog naar je vrijgezelle status hoeft te vragen. Of ook leuk: leg ‘m onder de boom voor één van je vriendinnen of familieleden.

De prijs van dit kerst T-shirt is 19,95 euro en hij is te bestellen bij deze webshop. En hé, vergeet niet dat de allerleukste meisjes juist single zijn tijdens de feestdagen.

Ook een leuk cadeau (voor jezelf):

Hebben! Deze enorme Disney kerstbal van Primark mag niet ontbreken in jouw boom

Reageer op artikel:
Geen zin in vragen over je relatiestatus? Draag dan dit shirt
Sluiten