Renée
Renée | LinkedIn Travel 9 sep 2019

Op deze plek vier je het hele jaar kerst en daar wil je slapen

Als jij en je vriendinnen ook zo fan zijn van de feestdagen hoef je niet langer te wachten tot het 24 december is. Boek maar een ticket naar Amerika, want daar is een hotelletje waar je het hele jaar door kerst viert. Over de ultieme vakantie gesproken.

Kerst is fantastisch en op vakantie gaan is fijn, dus hoe leuk is het als je deze twee prachtige dingen met elkaar combineert? Zorg er dan in ieder geval voor dat je een kamertje hebt geboekt bij The Inn at Christmas Place in Amerika. Dat is zeker een plek waar je dan eens heen wilt.

Het hele jaar kerst vieren op vakantie in Amerika

Dit feestparadijs vind je in de staat Tennessee. Het is natuurlijk de perfecte kans om nu echt eens die roadtrip door Amerika te gaan maken. Kunnen jullie meteen in zo’n feestelijke kamer slapen bij The Inn.

Letterlijk alles is daar zo versierd alsof het twaalf maanden per jaar kerst is. En hé, daar zeg jij toch geen nee tegen? Kijk deze wondere wereld eens joh:

There’s an Inn Where It’s Christmas Year-Round and It’s Magical

We all know a Christmas freak who would LOVE this place

Natuurlijk is het nog leuker om hier rond de decembermaand te gaan slapen. Maar tegen iedere andere maand zouden wij zeker geen nee zeggen. Klik hier als je de heerlijke kamers eens wil bekijken.

Nog meer fantastisch kerst nieuws.

Wanderlust: Dit zijn de mooist versierde steden tijdens Kerstmis

Reageer op artikel:
Op deze plek vier je het hele jaar kerst en daar wil je slapen
Sluiten