Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 4 dec 2018

Waarom je veel beter kerst kunt vieren met vriendinnen dan met een vriendje

Je hebt echt geen lover nodig om de feestdagen met veel plezier door te komen. Sterker nog, jij en je vriendinnen hebben wilde plannen en dat is maar goed ook. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom kerst vieren met vriendinnen leuker is dan met een vriendje en wij hebben er vijf voor je op een rij gezet.

Je houdt geld over omdat je geen vriendje hebt om een duur cadeau aan te geven, dat alleen al maakt Kerstmis dit jaar fantastisch:

1. Uitgaan met kerst

Je hoeft niet met vriendlief op de bank te hangen en samen uren naar de kachel te kijken, ugh. Jij trekt je mooiste glitterjurk uit de kast en gaat lekker op pad met de meiden.

2. Geen schoonfamilie om te bezoeken

Wie geen lover heeft, heeft ook geen schoonfamilie. En geloof ons, dat scheelt je veel gereis tijdens Kerstmis. Je hoeft alleen maar één keer bij je ouders te verschijnen en verder ben je vrij om te doen wat je wil. Girls night out it is.

3. Je huis gezellig maken

Als je samenwoont met je besties kunnen jullie het huis omtoveren tot een gigantisch kerstparadijs. De meeste mannen zitten niet te wachten op zo’n overdreven kerstdecor en die mannen kun je maar beter links laten liggen tijdens de feestdagen.

4. Geen dure cadeaus

Je vriendinnen gaan er echt niet vanuit dat je tijdens het kerstfeest komt aanzetten met dure cadeaus. Jullie geven dat geld liever gezamenlijk uit een lekker eten en drank (lees: heel veel drank).

5. De All You Need Is Love Kerstspecial

Ho maar dat jouw vriendje zin heeft om ‘All You Need Is Love’ te kijken. Jouw vriendinnen daarentegen staan te springen om de hele avond op de bank te liggen huilen om familieherenigingen in Australië. Dat is exact waar jij zin in hebt met kerst.

Zet Netflix maar aan want je sterrenbeeld bepaalt welke kerstfilm je gaat kijken

Reageer op artikel:
Waarom je veel beter kerst kunt vieren met vriendinnen dan met een vriendje
Sluiten