Renée
Renée | LinkedIn Life 1 okt 2018

Fantastisch! Je kunt nu een kerstbal van je kat in de boom ophangen

Geloof ons, je kerst is nog nooit zo mooi geweest. Oké. Het is nog maar net oktober, maar het is nooit te vroeg om je al bezig te houden met de decoratie van je kerstboom. Want hoor dit: je kunt je kat laten naschilderen op een kerstbal.

Hallo, we kunnen wel huilen van geluk. Als kattenliefhebber is dit toch het mooiste wat je in je kerstboom kunt ophangen? Grote kans dat jij nú een kerstbal van je kat wil. Maar hoe kom je daaraan?

Kat naschilderen op een kerstbal

Zorg dat je vrijdag of zondag vrij hebt en in Den Haag kunt zijn. Daar beschildert ontwerpster Lieve van de Beek namelijk kerstballen van jouw prachtige poezenbeest bij Het Appeltaartgevoel.

Dit staat er op Facebook:
‘Je levert een goede foto aan van jouw poezenbeest en zij zorgt voor een unieke bal. Uiteraard geleverd in cadeauverpakking. Wil je geen customized kerstbal maar wel een bal met een kat erop. Ook deze zijn bij haar te koop. Tijdens onze Secret Christmas Night is zij live aan het werk, basis poezen-kerstballen zijn dan te koop. Voor gepersonaliseerde ballen maakt zij een afspraak.’

Nou, wat een perfect cadeau is dat. Jij en je vriendinnen willen dit toch? Klik hier als je bij het event aanwezig wil zijn.

Wist je al dat je heel lang vakantie kunt hebben in december?

Wow! Als je deze 4 dagen rond Kerstmis vrij neemt, heb je 12 dagen vakantie

Reageer op artikel:
Fantastisch! Je kunt nu een kerstbal van je kat in de boom ophangen
Sluiten