Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 16 okt 2020

LOL! De eerste kerstbal mét mondkap is al gespot en zo ziet ‘ie eruit

Desondanks het nog 70 nachtjes slapen is tot kerst, kunnen we het al niet vaak genoeg over kerst hebben. Want hoe leuk is deze tijd? Denk aan de prachtige lichtjes op straat, de heerlijke kerstmuziek, de koude dagen buiten maar de oh zo warme dagen binnen, de kerstboom met elkaar optuigen, en de leukste kerstballen daarvoor scoren. Over dat laatste gesproken – daar helpen we je graag een handje bij. De eerste kerstbal mét mondkap is namelijk al gespot.

En leuk dat ‘ie is…

Kerstbal mét mondkap

Sinds deze week de persconferentie weer is geweest, weten we allemaal dat we echt aan de mondkapjes moeten gaan geloven. Ook in publieke ruimtes. Heb jij al een fashionable mondkapje op de kop getikt? Hierbij de leukste mondkapjes op een rij. Maar niet alleen wij moeten aan de mondkapjes geloven, ook deze te leuke panter-kerstbal heeft een mondkapje.

Zou dit het begin zijn van de ‘mondkapjes-rage’ bij kerstproducten? Een beetje gek is het wel. Maar eerlijk is eerlijk, het is een hartstikke leuke kerstbal en het is wel heel toepasselijk bij deze gekke tijd. Hieronder zie je de panter-kerstbal mét mondkap afgebeeld.

Bron: www.misceaup.nl

Waar te koop?

Deze te leuke panter-kerstbal mét mondkap is hier te koop en je scoort ‘m al voor €15. Maar wees gewaarschuwd: er zijn maar 30 stuks leverbaar dus wees er snel bij. Deze bal wil je toch in je kerstboom hebben hangen?

Too soon voor kerstballen?

Vind je het nou nog écht wat te vroeg om kerstballen aan de hak te slaan? Begrijpelijk.. Om alsnog lekker in de kerstsferen te komen kun je ook alvast beginnen met het luisteren naar de oh zo fijne kerstmuziek.

Deze maand heeft Sky Radio namelijk online The Christmas Station opgetuigd. Het radiostation is nog nooit eerder zo vroeg met kerstmuziek begonnen als dit jaar. Maar ons hoor je daarover natuurlijk niet klagen. Voorgaande jaren werden de kersthitjes pas vanaf eind oktober uitgezonden, maar de zender wil nu eerder inspelen op de behoefte van “het gezellige ‘samengevoel’ dat Kerstmis met zich meebrengt. Ons hoor je niet klagen ;-).

Lees ook: Dít zijn alle nieuwe (!) kerstfilms van 2020 op Netflix

Reageer op artikel:
LOL! De eerste kerstbal mét mondkap is al gespot en zo ziet ‘ie eruit
Sluiten