Renée
Renée | LinkedIn Life 9 okt 2018

Je kunt kerstballen kopen met het gezicht van je vriendinnen erop

Zoek niet langer naar een cadeau voor je vriendinnen (of gewoon jezelf), want voor de kerst kun je iets héél leuks kopen. Wat dacht je van een kerstbal met het gezicht van je vriendinnen erop? Er is niets zo fantastisch als dit.

Naast je traditionele kerstboom heb je vast wel ruimte voor een funky exemplaar. Bestel bijvoorbeeld een roze boom en hang er zo’n kerstbal met gezicht in. Je huis heeft er nog nooit zo gezellig uitgezien.

Kerstbal met gezicht personaliseren

Je vriendinnen zijn natuurlijk zo belangrijk dat je niets liever wil dan hen zo dichtbij mogelijk houden. Nu kan dat, zelfs als jullie niet bij elkaar in de buurt wonen.

Dankzij die heerlijke kerstbal met het gezicht van je vriendinnetjes erop is het namelijk altijd feest in huis. Of eh, in de boom, natuurlijk.

Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen

Waar koop je dit?

Helaas hebben we nog niet in een tuincentrum of kerstwinkel een hoekje gevonden waar je kerstballen laat personaliseren, maar online kan dit gelukkig wel.

Op de website van Smartphoto leef je je uit op de mooiste creaties. Voor 14,95 euro krijg je twee keramische kerstballen, waarbij ze de sticker met de foto op de voorkant plakken.

Hé, het is misschien niet de mooiste kerstbal die je ooit hebt gezien, maar sowieso wel de meest waardevolle. Want je vriendinnen zijn natuurlijk je alles.

Ook leuk om te hebben:

Fantastisch! Je kunt nu een kerstbal van je kat in de boom ophangen

Reageer op artikel:
Je kunt kerstballen kopen met het gezicht van je vriendinnen erop
Sluiten