Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 27 nov 2018

Hebben! De goedkoopste én mooiste kerstballen haal je gewoon bij Action

Staat de kerstboom al? En hangt deze al vol met de gekste versiersels en lekkerste kransjes? Mooi. Wij hebben nog wat kerstballen om aan deze boom toe te voegen, want een kerstboom is nooit té vol. Dat wordt rennen naar de dichtstbijzijnde Action.

Natuurlijk moeten er elk jaar nieuwe kerstballen gekocht worden om de boom af te maken, en dit jaar wil je er zeker een aantal bij Action kopen. Ze kosten echt NIKS, maar hangen wel ontzettend gezellig aan die takken.

Action kerstballen

We zijn blij dat budgetwinkels als Action bestaan, want voor je het weet heb je weer twintig euro uitgegeven aan één kerstbal. Hint: voor datzelfde bedrag koop je er bij Action een stuk of twintig à vijfentwintig. Hebben we je al overtuigd?

Mocht je twijfelen over die ene kerstbal die een godsvermogen kost, kijk dan eerst even naar onderstaande kerstballen. Zo kan je namelijk geld besparen, wat je vervolgens weer uit kan geven aan cadeaus (ja, ook voor jezelf).

action kerstballen kerstboom
action kerstballen kerstboom
action kerstballen kerstboom

Wil je alle ballen zien, klik dan op deze link. Er zit voor iedereen wel iets wils tussen en de leukste niet-zo’n-standaard-kerstbalkleuren komen voorbij.

Dat wordt drinken: deze kerstballen gevuld met wodka zijn geweldig

Reageer op artikel:
Hebben! De goedkoopste én mooiste kerstballen haal je gewoon bij Action
Sluiten