Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 12 september 2018

Dit zijn de tofste kerstballen óóit want het is nooit te vroeg om met kerst bezig te zijn

Oké, we weten dat het pas september is en dat het nog best lang duurt tot Kerstmis. Maar even, stiekem zijn jij en je vriendinnen natuurlijk allang bezig met de feestdagen. En nog belangrijker: hoe de boom eruit gaat zien. Beautify weet daar in ieder geval wel raad mee, want we hebben de allerleukste kerstballen ooit gevonden bij Vondels.

De blaadjes zijn nog niet eens echt aan het verkleuren, maar dat weerhoudt ons er zeker niet van om alvast te denken aan december. De gedachte aan warme chocolademelk, (hopelijk) sneeuw, gezelligheid en de kerstboom zorgen ervoor dat we helemaal enthousiast zijn.

Vondels kerstballen

Mocht je alvast je kerstballen willen inslaan, dan heb je geluk. Wij hebben namelijk hoogstwaarschijnlijk de vetste kerstballen óóit gevonden. Nog leuker: Vondels is een Amsterdams merk, waardoor je dus een Nederlands bedrijf kunt supporten.

Roze donuts

Er zijn talloze opties voor de versieringen van de kerstboom en ze zijn allemaal even trendy en schattig. Van supers schattige, glinsterende roze donuts tot stoere zwarte panters, voor iedere kerstlover is er wel iets wils.

Met deze kerstballen maak je van je kerstboom een eclectische mix van verschillende stijlen, waar iedereen jaloers op is.

Of je nu een kerstboom vol met je favo dieren wilt hebben of een dennenboom overladen met de leukste etenswaren, hier vind je de leukste ballen.

Dit zijn Beautify’s lievelingsitems:

vondels kerstballen

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Bij Primark scoor je een Disney adventskalender waarmee aftellen naar kerst nog leuker wordt

Reageer op artikel:
Dit zijn de tofste kerstballen óóit want het is nooit te vroeg om met kerst bezig te zijn
Sluiten