Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 5 december 2019

Zondag opent er een pop-up kerstbomen doolhof in Nederland en hier wil je heen met de meiden

Vind jij het allerleukste aan kerst ook de kerstbomen en versieringen? Stop dan eventjes waar je mee bezig bent, want wij hebben iets gevonden dat je écht niet wil missen deze maand. Er opent namelijk een pop-up Kerstbomen Doolhof in Nederland en geloof ons, hier wil je heen met de meiden.

December staat natuurlijk helemaal in het teken van kerst. Met de mooiste versieringen en natuurlijk een kerstboom in je huis kom jij helemaal in de kerstsfeer. Daarom wil je deze maand ook even een bezoekje brengen aan het winkelgebied van Leidsche Rijn Centrum.

Het eerste pop-up kerstbomen doolhof van Nederland

Bel de meiden maar op, want het is tijd voor een bezoekje aan het Leidsche Rijn Centrum. Hier vind je deze maand namelijk een doolhof. Niet zomaar eentje, maar eentje die bestaat uit kerstbomen. Hoe leuk?

Nu er door heel Nederland schaatsbanen te vinden zijn, is het ook weer eens tijd voor iets nieuws. Het doolhof bestaat uit maar liefst 750 kerstbomen, entertainment én live muziek en is zeker een bezoekje waard.

Raadsel

Naast dat het bezoeken van het doolhof al een belevenis is, maak je ook nog kans op een prijs. Je kan namelijk op zoek gaan naar de oplossingen van een kerstraadsel en wie weet win jij wel een tripje naar Disneyland Paris. Dit wil je toch winnen?

Tijd en locatie

Deze Kerstbomen Doolhof is vanaf 8 december elke dag van 12:00 uur tot 17:00 uur te bezoeken. Voor meer informatie kun je hier nog een kijkje nemen. Lukt het jullie om uit deze doolhof te komen of blijven jullie er eeuwig in ronddwalen?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: