Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 30 nov 2018

Met deze geniale kerstbomen geef jij jouw kat geen kans

Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje. Je maakt van je kerstboom weer een plaatje, maar ergens in je achterhoofd weet je dat je het voor niks doet. De volgende ochtend komt je voorspelling uit en heeft je kat voor de zoveelste keer je boom weer geruïneerd.

Je bent niet de enige die hier last van heeft. Gelukkig bestaan er nu kerstbomen om dit probleem voor te zijn. Argos dacht met ons mee en kwam met twee variaties.

Deze kerstbomen zijn ideaal voor mensen met een kat

Als je bezorgd bent om je kerstboom omdat de kans bestaat dat je kat hem volledig sloopt, dan zijn deze halve kerstbomen misschien wel iets voor jou. Je kat kan hem hooguit als krabpaal gebruiken, maar bij de takken gaat hij nooit komen.

Benieuwd naar hoe ze eruit zien?

kerstbomen kat
Klassieke kerstboom, 33,33 pond

kerstbomen kat
Kerstboom met nepsneeuw, 37,50 pond

De bomen zien er in eerste instantie misschien een beetje gek uit. Maar besef: er passen echt mega veel cadeautjes onder. Schrijf je verlanglijstje dus maar extra vol.

Waar zijn de kerstbomen te krijgen?

Helaas in de boom niet in Nederland te krijgen. Je moet er dus wel een ritje naar Engeland voor over hebben. Maar aangezien daar prachtige kerstmarkten zijn is dat vast geen straf.

Maak alvast een spaarpotje want je kunt weer een roze kerstboom kopen

Reageer op artikel:
Met deze geniale kerstbomen geef jij jouw kat geen kans
Sluiten