Redactie
Redactie Love 8 dec 2020

Koppels die ruzie maken bij het optuigen van de kerstboom blijven langer samen en dit is waarom

Het leek zo gezellig. Jullie eerste echte kerstboom van jullie tweetjes. Of misschien de eerste die jullie samen zouden versieren. Je zag een romantisch tafereel voor je. Je liefje de lampjes, jij de ballen en ondertussen elkaar kerstkransjes voeren. Maar de realiteit is misschien wat weerbarstiger.

Waarom vertelt niemand dat het optuigen van de kerstboom net zo’n k-klus is als het in elkaar zetten van een Ikea kast? Als je met je lover gaat klussen bereid je je misschien wel op het ergste voor: slaande ruzie. Maar als je denkt aan een kerstboom versieren dan zie je toch romantische en huiselijke dingen voor je.

Dit is waarom koppels die ruziën tijdens het optuigen van de kerstboom langer samen zijn

Waarom heeft niemand je dan ooit gewaarschuwd dat je tijdens het versieren van de kerstboom net zo goed ruzie kan krijgen? Voor jou was het misschien een grote teleurstelling toen zo iets knus uitmondde in onrustig gekibbel. Maar maak je geen zorgen. Als jij en je lover ruziën bij de kerstboom, betekent het juist dat jullie een lang en gelukkig leven wacht samen.

Om deze redenen blijven koppels die ruzie maken bij het optuigen van de kerstboom juist lang samen.

Jullie kunnen helemaal jezelf zijn bij elkaar (ook tijdens het optuigen van de kerstboom)

Die kerstballen die je partner heeft uitgezocht vind je écht niet mooi en hoezo hangt je hij/zij die lampjes zo slordig op in de kerstboom? Deze meningen steek je niet onder stoelen of banken. Je lover op zijn of haar beurt, vindt het ook niet erg om te zeggen wat hij/zij van jouw keuze in kerstversiering vindt (drie keer niks).

Jullie voelen je zo op je gemak bij elkaar en jullie kunnen helemaal jezelf zijn. Hierdoor zeg je het ook gemakkelijk als iets je niet bevalt. Maar eigenlijk is het een heel goed teken dat je juist alles durft te zeggen. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent en dat is heerlijk.

Jullie zijn niet bang voor confrontaties

Als je niet helemaal op je gemak bent bij iemand, ga je confrontaties waarschijnlijk uit de weg. Want confrontaties zijn spannend. Maar jullie zijn totaal niet bang voor een conflict want jullie durven zelfs na het lezen van dit artikel samen de kerstboom op te tuigen. Heel goed, want met opkroppen los je zéker niets op.

Uiteindelijk zijn jullie gelukkiger samen

Kleine tip: probeer misschien niet meteen geïrriteerd te schreeuwen, maar zeg rustig wat je dwars zit en probeer samen tot een oplossing te komen. Makkelijker gezegd dan gedaan, we know maar uiteindelijk zal het jullie nog gelukkiger maken (ook tijdens het optuigen van de kerstboom).

Maak je geen zorgen als je het af en toe oneens bent of als je je lover wel achter het behang kan plakken of als je je lover in de kerstboom wil hangen. Jullie zullen juist heel lang samen blijven.

Lees ook: Vergeet de oven! Deze kerst eet je nacho’s (!) tijdens het gourmetten

Reageer op artikel:
Koppels die ruzie maken bij het optuigen van de kerstboom blijven langer samen en dit is waarom
Sluiten