Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 9 dec 2020

Weg met dat lelijke groen in huis! De traditionele kerstboom maakt plaats voor deze stijlvolle variant

De geur is lekker, het doe je denken aan kerst, het is een traditie, maar toch… Niet iedereen zit te wachten op een groene kerstboom in huis. Maakt niet uit of hij echt of nep is, dat groen matcht simpelweg niet altijd even best met de rest van je interieur.

Je gebeden zijn gehoord want de groene kerstboom is uit! In plaats daarvan maak je in je interieur plaats voor een stijlvolle pampasgras boom. Say whut?!

Geen groene kerstboom in huis? Ga voor deze stijlvolle trend

Damnit. Als je de foto’s ziet ben je verkocht hoor. Ineens zien we het bij meerdere influencers voorbijkomen op Instagram: de pampasgras kerstboom. Dat is nog eens wat anders dan die harde groene naalden met dennengeur.

Hoe ze het doen, weten we nog niet precies maar het ziet er in ieder geval waanzinnig uit. De kerstbomen worden gemaakt van heel veel (wij herhalen: héél véél) stengels pampasgras. Het zal dan ook niet per se een goedkoop grapje zijn. Dat het er echt waanzinnig over de top en fantastisch mooi uitziet, weten we wel. Kijk en oordeel zelf.

Making off video

Op het Instagram-account van Elari Events is een video geplaatst van de opbouw van deze stijlvolle kerstboom. Wij zouden ‘m zonder twijfelen meteen in huis nemen. De boom ziet er prachtig uit, juist met doorzichtige kerstballen en enkel wat lampjes. De boom ziet er zó fluffy uit!

Als grote kerstfans durven we het bijna niet te zeggen maar we doen het toch: we kunnen ons wel voorstellen dat we de traditionele kerstboom zouden verruilen voor zo’n stijlvol exemplaar. Niemand verder vertellen hè! Deze zouden we zelfs het hele jaar door laten staan.

Daar worden we nóg gelukkiger van: 5 redenen waarom je een leuker mens bent als je de kerstboom vóór 1 november hebt opgezet

Reageer op artikel:
Weg met dat lelijke groen in huis! De traditionele kerstboom maakt plaats voor deze stijlvolle variant
Sluiten