Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 31 okt 2020

5 redenen waarom je een leuker mens bent als je de kerstboom vóór 1 november hebt opgezet

‘Vuistregel voor het zetten van de kerstboom is dus: 2 weken voorafgaand aan Kerstmis.’ De grootste onzin die wij ooit op het web hebben gevonden. Onze vuistregel is juist: je kerstboom vroeg opzetten in volle glorie maakt van jou een leuker mens. Al helemaal met twee exemplaren in huis.

Dolgelukkig word jij van al die glinsterende ballen in je hand. Je hebt je collectie reeds uitgestald en bent er klaar voor om je boom te versieren met de mooiste kerstdecoraties. De kerstboom vroeg opzetten is echt he-le-maal jouw ding.

Mensen die de kerstoom vroeg opzetten zijn het leukst

Jij snapt werkelijk waar niet dat er mensen zijn die pas twee weken voor Kerstmis ergens een boom scoren. Lekker last minute, Carol. Jij pakt het heel anders aan want jij weet ook wel dat mensen die hun kerstboom vroeg opzetten veel leuker én gelukkiger zijn dan anderen.

1. Je woont in een sfeervol huis

Jij bent altijd bezig met het huis gezellig maken. Zo voelt iedereen zich er lekker thuis, ook je bezoek. Omdat Kerstmis – hebben wij unaniem besloten – de sfeervolste periode van het jaar is, ben jij daar extra vroeg mee bezig. Leukerd ben je ook.

2. Mensen die de kerstboom vroeg opzetten zijn gezellig

Jij weet hoe gezellig Kerstmis is en rekt deze periode daarom zo ruim mogelijk op. Jou pakken ze niet in je eentje op de bank in een donker huis. Jij zoekt de gezelligheid op en dat zit ‘m in de kleine dingen.

3. Je trekt je niks aan van mainstream mensen

Al besluit iedereen om z’n kerstboom pas twee weken voor Kerstmis op te zetten, jou niet gezien. Je hebt schijt aan wat anderen doen en trekt lekker je eigen plan. Vinden we heerlijk.

Was jij er echt extreem vroeg bij dit jaar? 5 redenen waarom vrouwen die in september al bezig zijn met Kerstmis de allerleukste vriendinnen zijn

4. Jij ligt vanaf nu elk weekend onder de boom

Niet alleen omdat jij the greatest gift on earth bent, ook omdat-ie nu daadwerkelijk staat. Jij gaat daar vanaf nu elk weekend van genieten door lekker in je kerstpyjama voor de boom te zitten en naar kerstmuziek te luisteren. Wij. Zijn. Jaloers.

5. Je denkt aan de kerstboomtelers

Jij schaft lekker vroeg in het jaar je kerstboom aan en support daarmee de kerstbomensector. Iedereen is hard geraakt dit jaar en jij snapt dat geld (ook in deze industrie) moet rollen. Lekker bezig meid. Daarom schaf je er natuurlijk ook minimaal twee aan.

Reageer op artikel:
5 redenen waarom je een leuker mens bent als je de kerstboom vóór 1 november hebt opgezet
Sluiten