Kerstavond met de meiden? Dit zijn de leukste cadeaus onder €10 die perfect in je budget passen

De leukste tijd van het jaar staat weer voor de deur en dat betekent ook dat het tijd wordt voor je jaarlijkse kerstinkopen. Kerstavond met de meiden staat ook weer in je agenda en dat betekent veel eten, wijn en natuurlijk de leukste cadeaus. Maar wat geef je hen dit jaar? Dit zijn de leukste cadeaus onder €10 om te geven met kerst.

Je vriendinnen horen toch wel bij je meest favoriete mensen in je leven. Jullie avonturen vergeten je nooit meer en daarom hoort een avondje elkaar verwennen met de leukste binnen er ook bij. Vooral met kerst.

De leukste cadeaus voor je vriendinnen onder €10

Cadeaus hoeven echt niet altijd veel geld te kosten. Sterker nog, de leukste cadeaus kosten nog niet eens €10. Geloof je ons niet? In dit artikel zetten we de leukste op een rijtje. Houd je portemonnee maar bij de hand, want na het lezen van dit artikel wil je meteen gaan winkelen.

kerstcadeau onder €10
Vondel

1. Een kerstbal van Vondels

Bij kerst hoort natuurlijk een mooie boom met de mooiste ballen erin. Maar voor een kerstbal hoef je echt niet veel te betalen. De mooiste vind je namelijk ook al van Vondels die nog niet eens €10 kosten. Bezoek daarom snel een Bijenkorf of ga online shoppen.

Blond mok
Blond Amsterdam

2. Leuke mok van Blond Amsterdam

Naast wijnen, kletsen jullie ook graag bij onder het genot van een heerlijk kopje thee. Wat is dan leuker om ook een keer een heerlijke mok voor je vriendin te halen? Bij Blond Amsterdam heb je al een leuke mok voor €6,95.

paspoorthoesje cadeau €10
Primark

3. Paspoorthoesje

Heb je een vriendin die veel reist? Maak van haar saaie paspoort iets veel leukers met een leuk paspoorthoesje. Voor €4,50 scoor jij bij Primark al een leuke van Disney of Harry Potter.

pizza ketting vriendinnen
Modepolitie

4. Pizza BFF ketting

Tijdens een filmavond of wanneer jullie brak zijn… Pizza is altijd een goed idee. Hoe leuk is het daarom om met z’n allen een ketting te hebben van jullie favoriete eten? Voor €5,95 heb je er al eentje.

fotolijst
H&M HOME

5. Fotolijst met een foto van jullie samen

Wanneer je zelf een eigen draai geeft aan iets simpels, is het vaak al speciaal genoeg en dat hoeft echt niet veel te kosten. Wat dacht je van een leuk fotolijstje met een foto van jullie samen? Iets kleins, maar toch met veel betekenis.

Pantoffels
Scapino

6. Leuke pantoffels

Niets is lekkerder dan thuis komen en je schoenen omruilen voor pantoffels. Niet alleen jij, maar ook je vriendinnen genieten van dit moment. Daarom zijn deze té leuke, harige pantoffels van Scapino super leuk om te geven.

Kookboek cadeau
Bol.com

7. Kookboek voor vriendinnen

Lekker eten is jullie favoriete bezigheid. Maar in plaats van zelf geld uit te geven, kunnen jullie samen met dit kookboek ook samen de keuken in duiken en de lekkerste gerechten maken.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Kerstavond met de meiden? Dit zijn de leukste cadeaus onder €10 die perfect in je budget passen
Sluiten