Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 4 dec 2019
Leestijd: 1 minuut

Bij IKEA vind je de allermooiste kerstdecoratie voor jouw boom dit jaar dus plan maar een tripje

Haal de kerstboom maar tevoorschijn, want het is eindelijk december. De leukste maand van het jaar is hier en is het eindelijk tijd om de kerstboom op te zetten en versieren. Nog op zoek naar de perfecte decoratie? Breng dan maar snel een bezoekje aan IKEA, want hier vind je de mooiste kerstdecoratie voor in jouw boom.

Van klein tot groot en van glitters tot glimmend, kerstballen zijn er in alle soorten en maten en wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Kijk je lover of beste vriendin maar lief aan, want dit weekend wil jij samen de kerstboom optuigen.

Kerstdecoratie van IKEA

Misschien heb je op zolder al honderden dozen staan met kerstdecoratie, maar je kan nooit genoeg hebben. Vooral niet als je ziet hoe leuk de collectie van IKEA dit jaar is. Pak je portemonnee er maar bij, want je wil het allemaal in huis halen.

Kerstballen hoeven echt niet duur te zijn. Bij IKEA vind je namelijk de mooiste voor minder dan €20. Ga jij voor een paddenstoel, spaarvarken, een hartje, gouden of rode ballen in je boom dit jaar? De keuze is enorm en geloof ons, je wil het allemaal hebben.

Van twee stuks tot 32 stuks, de decoratie is verkrijgbaar in verschillende sets. Wij laten je graag al wat geweldige items zien zodat je he-le-maal geïnspireerd bent voordat jouw kerstboom überhaupt staat. Ben je er klaar voor? Komt ‘ie.

Paddenstoelen kerstdecoratie IKEA
IKEA
doorzichtige ballen
IKEA
Gouden hartjes kerstdecoratie IKEA
IKEA
kerstdecoratie
IKEA
set van drie ballen ikea
IKEA
kerstdecoratie IKEA
IKEA
kerstballen
IKEA
Spaarvarken kerst
IKEA
kerstballen
IKEA

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Bij IKEA vind je de allermooiste kerstdecoratie voor jouw boom dit jaar dus plan maar een tripje
Sluiten