Renée
Renée | LinkedIn Life 11 okt 2018

Pak je agenda! Het grootste kerstfeest van Nederland staat weer voor de deur

Ho, ho, ho, wat hebben we toch zin in de decembermaand. Niet alleen staan de feestdagen op de planning, maar ook de tofste feestjes door het hele land. Want pak je agenda er alvast bij, grote kans dat jij aanwezig wil zijn bij het grootste kerstfeest van Nederland in jawel, Rotterdam.

Hoewel 9 december hartstikke ver weg is, ís dat natuurlijk helemaal niet zo. Voor je het weet gaat het kerstfeest in Rotterdam los en jij kan daar natuurlijk bij zijn.

Groot kerstfeest in Rotterdam

Het fantastische kerstfeest in Rotterdam heeft natuurlijk een naam: Kerstfeest in de Stad. Genoeg reden om al je plannen voor de negende te cancellen, want het is tenslotte maar eens per jaar kerst.

Vanaf dit jaar wordt het grote feest iedere keer in een andere stad gevierd en dit keer is 010 aan de beurt. Maar het allerbelangrijkste is, wat kun je hier verwachten? Denk aan optredens van bekende artiesten, een prachtige lichtjestocht (wil je bij zijn) en nog veel meer.

Naaa, dit klinkt toch helemaal geweldig? Trommel je vriendinnen alvast op voor een uitje, want dit feest is op jullie lijf geschreven.

Reis meteen even door naar Antwerpen voor die geweldige kerstwinkel:

Op naar Antwerpen! Daar is NU een mega kerstwinkel geopend

Reageer op artikel:
Pak je agenda! Het grootste kerstfeest van Nederland staat weer voor de deur
Sluiten