Ga je een kerstfilm kijken met de meiden? Speel dan meteen dit bingospel (mét alcohol)

Kerstfilms, wie houdt er nu niet van? Ook al weet je vaak al hoe de film eindigt of hoe zoetsappig het ook is, we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Herken je dit? Dan weten wij hoe je het kijken nog leuker maakt. Namelijk met deze kerstfilm bingo.

Trommel je vriendinnen maar bij elkaar en haal de drank en snacks maar in huis, want het is tijd voor een filmavond gevuld met kerstfilms. Lees snel verder en jullie volgende filmavond wordt onvergetelijk.

Kerstfilm bingo

Een kerst zonder de meeste zoetsappige kerstfilms is natuurlijk geen geslaagde kerst. Van Love Actually tot A Christmas Prince, we hebben ze al honderden keren gezien maar vervelen doen ze nooit. Het kijken wordt nu nog leuker met onze kerstfilm bingokaart.

Dit is niet zomaar een bingo. Nee, deze bingo heeft nog een pluspunt: shotjes. Deze versie is dus helemaal leuk voor de personen onder ons die van spelletjes houden, niet vies zijn van wat alcohol én gek zijn op de meest zoetsappige kerstfilms.

De spelregels

Print de kaarten uit en je kunt beginnen met het spel. Dit wordt sowieso een avond voor in de boeken en dat terwijl jullie alleen maar kerstfilms kijken. Dit is hoe de Beautify kerstfilm bingo werkt:

  • Iedereen heeft een kaart voor een film.
  • Wanneer je iets ziet, roep je.
  • Ben je de eerste? Dan mag jij het vakje aankruisen én kiezen wie er een shotje moet nemen.
  • Let wel op: je mag niet twee keer de beurt aan dezelfde persoon geven
  • Als eerste een bingorij of kaart vol? Dan ben jij de winnaar en mag je weer kiezen wie een shotje neemt

Zo gaat het bingo spel door tot iemand overblijft. Ben jij diegene die overblijft? Dan krijg jij een opdracht van je vriendinnen en dat kan van alles zijn. Dus dat betekent gewoon goed opletten en winnen natuurlijk. We hebben er nu al zin in.

kaart voor kerstfilm bingo voor kerst

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Ga je een kerstfilm kijken met de meiden? Speel dan meteen dit bingospel (mét alcohol)
Sluiten