Redactie
Redactie Life 2 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

Love Actually of toch The Holiday? Doe de quiz en kom erachter in welke kerstfilm jij een rol verdient

Kerst is geen geslaagde kerst zonder het kijken van de allerleukste kerstfilms. Vraag jij je ook weleens af in welke film jij perfect past? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij hebben dé quiz voor jou samengesteld om erachter te komen in welke kerstfilm jij een rol verdient.

Vier jij het liefst kerst met je familie net als Karen in Love Actually of kan het je allemaal gestolen worden net als de Grinch? Wij hebben het antwoord voor jou.

Welke kerstfilm is perfect voor jou?

Hoewel iedereen graag kerstfilms kijkt in de decembermaand heb je toch altijd wel één favoriet die je altijd kan kijken. Ook al heb je ’em al honderd keer gezien. Misschien wil jij na al dat werken het even rustig vieren, wil je groots uitpakken of vertrek je het liefst naar het buitenland.

Hoe dan ook, één ding weten we zeker: iedereen wil wel weten in welke kerstfilm zij thuishoren. Al is het alleen maar voor een bevestiging. Zeg nu zelf dit is toch gewoon super belangrijk om 2020 mee af te sluiten? Doe hieronder de quiz en kom er snel achter welke film een rolletje voor jou vrij had moeten maken.

Reageer op artikel:
Love Actually of toch The Holiday? Doe de quiz en kom erachter in welke kerstfilm jij een rol verdient
Sluiten