Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 12 nov 2020

Yes! Er komt een nieuwe Nederlandse kerstserie en zo gaat’ie heten

Niets is zo fijn aan kerst dat er weer talloze kerstfilm- en series te zien zijn, niet? Wanneer je holidate al (meerdere keren) gezien hebt, houd je absoluut ook van deze nieuwe kerstserie. Er komt namelijk een nieuwe Nederlandse kerstserie met hetzelfde idee, genaamd: Kerstgezel.nl.

Wij praten je bij.

Kerstgezel.nl

Zoals we al zeiden: wanneer je een enorme fan bent van de film Holidate, vind je de nieuwe serie Kerstgezel.nl ook het einde. Holidate gaat namelijk over, guess what: een holidate. Dit houdt in dat je iemand vraagt om samen met jou de feestdagen te spenderen, zonder poespas, gevoelens of verwachtingen. Gewoon een lekkerding en een leuk persoon die naast je aan tafel zit tijdens alle diners.

Maar let op: er komt namelijk nu een Nederlandse kerstserie aan met een soort gelijk verhaal, genaamd: Kerstgezel.nl. Dit klinkt al geweldig vinden wij.

Nederlandse kerstserie

We hebben geluk, want deze serie heeft jawel vier (!) afleveringen. De serie gaat over Noor Bloem en haar break-up tijdens kerst. Wanneer haar lover nét voor kerst het met haar uitmaakt, heeft ze helaas niemand aan haar zijde bij al die kerstdiners bij haar familie. Ze wil wel heel graag iemand meenemen, en daarom besluit ze samen met haar vrienden Kerstgezel.nl op te zetten – een bureau voor mensen die gezelschap (of meer) zoeken rond de feestdagen.

Zo gaan de ‘kerst-dates’ mee naar verschillende bedrijfsfeestjes, spelen ze bingo in het bejaardentehuis of steken een hart onder de riem bij een eenzame student. Er zit alleen een kleine keerzijde aan dit verhaal, Noor heeft hierover niets aan haar familie verteld. Maar wanneer haar vader ten val komt, moet ze toch de waarheid vertellen..

Wanneer te zien?

Nu vraag je je waarschijnlijk af wanneer we deze te leuke kerstserie kunnen gaan bekijken. Well, we can tell you. Kerstgezel.nl is vanaf 10 december te zien op Omroep Max, rond 21.30 uur. Om alvast een beestje in de sferen te komen, zie je hieronder de eerste beelden van de serie.

Lees ook: Versieren maar: hier scoor je de allerleukste kerstballen (die alles behalve saai zijn)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Yes! Er komt een nieuwe Nederlandse kerstserie en zo gaat’ie heten
Sluiten