Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 12 december 2017

Merry Christmas: Deze kerstkransjes gevuld met drank maken jouw kerst nóg leuker

Nu de sint alweer vertrokken is naar Spanje, zijn de voorbereidingen voor Kerstmis in volle gang. Het menu voor het kerstdiner wordt samengesteld, de kerstboom wordt op zijn allermooist opgetuigd en de meest glitterende outfit hangt klaar om gedragen te worden. En wat bij dit alles niet mag ontbreken, zijn deze kerstkransjes voor volwassenen.

Met Sinterklaas aten we belachelijk lekkere chocoladeletters. Weet je het nog? We kregen kaasletters, letters met drank en nog meer drank voorgeschoteld. En deze kerst worden de gebruikelijk kerstkransjes ook vervangen door spannende varianten.

Kerstkransjes met alcohol

De kerstkransjes zijn dit jaar namelijk niet meer alleen gevuld met chocolade, maar ook met drank. En wel met Licor 43, Baileys en hopjeslikeur. Ze worden gemaakt bij dezelfde bakker die op het briljante idee kwam om chocoladeletters met drank te mengen. Goed bezig, Bakkerij Oegema. Want deze kransjes maken kerst natuurlijk duizend maal leuker.

En het heerlijke is dat de kerstige kransjes bijna net zo groot en zwaar zijn als een chocoladeletter. Za-lig. Was je bij de chocoladeletter te laat? Nieuwe ronde, nieuwe kansen. ‘Cause there ain’t no party like an alcoholic party, toch?

Nog meer kerst en alcohol: Hebben! Met deze kersttrui kun je je favo drankje overal met je meenemen

Reageer op artikel:
Merry Christmas: Deze kerstkransjes gevuld met drank maken jouw kerst nóg leuker
Sluiten