Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 apr 2017

Kerstlovers opgelet! All I want for christmas wordt een film

Waar je vriendinnen de vlag uithangen dat het eindelijk zomer wordt, ben jij stiekem een beetje treurig dat het nog veel te lang duurt voor het weer kerst is. Want de zon is dan wel leuk, maar stiekem kijk je er naar uit om weer kerstinkopen te doen, glühwein te drinken en All I want for Christmas te zingen. Herkenbaar? Dan ga jij heel, heel, heel erg blij worden.

Als jij zo iemand bent die vindt dat All I want for christmas het hele jaar wel gezongen kan worden, dan hebben we goed nieuws voor je. Of nou ja, Mariah Carey heeft goed nieuws voor je. Haar monsterhit wordt namelijk omgetoverd in een All I want for christmas film.

All I want for christmas film

All I want is…. a puppy

De film zal niet gaan over een onbereikbare man, maar over een puppy. Misschien hebben we deze kersthit al ons hele leven verkeerd begrepen, maar dat mag de pret niet drukken, want we hebben er sowieso zin in.

In de film volgen we een jonge Mariah Carey die een puppy genaamd Princess in de dierenwinkel ziet zitten. Ze wil niets liever dan de jonge hond mee naar huis nemen. Maar, dat gaat niet zomaar. Ze zal eerst moeten oppassen op een terrorpup, genaamd Jack.

All I want for christmas the movie zal niet in de bioscoop komen, maar je zal ‘m wel kunnen bestellen op dvd. Misschien nog wel beter, dan kun je er eindeloos naar kijken.

Wanneer de film precies uitkomt is nog niet bekend gemaakt, maar we vermoeden zo rond de kerstperiode…

Ook een goede vraag: Quiz: Vind jij een perfecte lover vóór Kerstmis?

Reageer op artikel:
Kerstlovers opgelet! All I want for christmas wordt een film
Sluiten