Renée
Renée | LinkedIn Travel 19 sep 2019

Wil je een kerstmarkt bezoeken in het buitenland? Deze aanbieding is zo betaalbaar dat het duurder is om thuis te blijven

De mooiste tijd van het jaar breekt bijna aan en wij kunnen niet wachten om plannen te maken voor alle kerstmarkten die we willen bezoeken. Heb je zin om je helemaal onder te dompelen in de kerstwereld? Dan kun je met deze goedkope aanbieding voor een prikkie een kerstmarkt in het buitenland bezoeken.

Heb je altijd al eens de kerstmarkt van Lille, Oberhausen of Düsseldorf willen bezoeken? Dan is 2019 het jaar om deze droom uit te laten komen.

Met deze aanbieding bezoek jij straks kerstmarkten in het buitenland

Lidl biedt namelijk betaalbare reizen aan waardoor het een stuk makkelijker wordt om de markten te bezoeken. Vanaf €34,50 per persoon heb je al je verblijf voor twee of drie dagen geregeld. Kijk, dat zijn nog eens leuke bedragen.

De kerstmarkt in Düsseldorf begint bijvoorbeeld op 22 november, dus je kunt alvast beginnen met het prikken van een datum. Het enige wat je verder nog hoeft te doen is naar het hotel toe te rijden. De rest wordt voor jou gedaan. Voor je het weet sta je op een oude, traditionele kerstmarkt en we hebben er nu al zin in.

Klik hier om naar de aanbiedingen te gaan.

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Wil je een kerstmarkt bezoeken in het buitenland? Deze aanbieding is zo betaalbaar dat het duurder is om thuis te blijven
Sluiten