Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 1 dec 2017

Kerstgoals: In Antwerpen staat een gigántische kerstmarkt

Kerstlovers, opgelet. Er zijn een heleboel kerstmarkten. En misschien heb je al gekozen naar welke je wil. Maar als je Antwerpen nog niet op je lijstje hebt staan, dan is dat toch wel een aanrader.

Glühwein drinken, braadworsten eten en prullaria kopen, kerstmarkten zijn te gek. En als je nog een leuke zoekt, denk dan is dit echt een kerstmarkt waar je naar toe wil. Want deze in Antwerpen is gigantisch groot.

Deze kerstmarkt in Antwerpen is gigantisch groot

Er zijn namelijk meer dan honderd kerstchalets waar je feestelijke dingen kunt scoren. En waar je lekker kunt borrelen met een glaasje.

Behalve dat de kerstmarkt groot is, valt er ook van alles te beleven. Je kunt er namelijk minigolf spelen in een magische sprookjeswereld. Je kunt van een glijbaan. Je kunt romantisch in een reuzenrad. En je kunt natuurlijk schaatsen op een baan van 1200 vierkante meter.

De kerstmarkt in Antwerpen start op zaterdag 9 december 2017 en is te bezoeken tot zondag 7 januari 2018. Hij is dus niet – zoals andere kerstmarkten – meteen foetsie als het Kerstmis is. Beter!

Houd je van kerstsfeer? Lees dit artikel dan vooral ook even: Girlstripje: Luxemburg is dé chocoladestad waar je met je bestie naar toe wil

Reageer op artikel:
Kerstgoals: In Antwerpen staat een gigántische kerstmarkt
Sluiten