Renée
Renée | LinkedIn Life 2 nov 2018

Joe joe! De kerstmarkt in Maastricht wordt dit jaar magischer en beter

Als je een enorme fan bent van kerstmarkten sla je de kerstmarkt in Maastricht natuurlijk niet over. Dit jaar heb je weer een onwijs goede reden om te gaan. Er wordt namelijk aangekondigd dat er in 2018 nog meer sfeer en belevenis is. JIPPIE.

De kerstmarkt in Maastricht is een begrip en dit jaar wil je Magisch Maastricht echt niet overslaan. De organisatoren hebben verteld wat je allemaal kunt verwachten van de markt dit jaar en geloof ons, je wil erheen.

Kerstmarkt in Maastricht

De markt wordt in december namelijk weer enorm magisch. Sterker nog, misschien wel magischer dan ooit tevoren. Zo is de schaatsbaan maar liefst 1000 m2 groot, kun je in het reusachtige reuzenrad of een rondje maken in de draaimolen met etage. Klinkt nu al fantastisch.

Daarnaast zijn er weer onwijs veel houten kramen met te lekkere glühwein en natuurlijk oliebollen. Daarna neem je meteen nog wat cadeautjes mee voor je vriendinnen en voor je het weet heb je hier al uren gespendeerd.

Wanneer staat de markt er?

Voor je in de auto stapt om naar Maastricht te rijden is het wel zo handig om te weten wanneer de markt er staat. Op 1 december barst het feest los tot en met 31 december. Dit zijn de openingstijden:

Maandag t/m woensdag 11:00 uur – 24:00 uur
Donderdag t/m zaterdag 10:00 uur – 01:00 uur
Zondag 10:00 uur – 24:00 uur

Dit zijn de allerleukste kerstmarkten van Nederland in 2018 dus kom maar door met de glühwein

Reageer op artikel:
Joe joe! De kerstmarkt in Maastricht wordt dit jaar magischer en beter
Sluiten