Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 14 nov 2017

Hallelujah! De kerstmarkt in Maastricht wordt grootser dan ooit tevoren

Laat kerst maar beginnen. Wij zijn helemaal klaar voor glühwein, kerstbomen, de mooiste shiney outfits, gezelligheid en lekker eten. En voor wie staat te springen om kerstmarkten af te struinen: dit jaar kun je gewoon in ons kikkerlandje blijven om de allermooiste en allergrootste kerstmarkt van Maastricht OOIT mee te maken:

Kerstfanaatjes opgelet

Naast dat Maastricht natuurlijk al een fantastische stad is om te shoppen, is het er met kerst extra leuk en sfeervol. Want nu kun je ook helemaal losgaan in kerstcadeaus en ballen voor in de boom. Magisch Maastricht is namelijk een fantastisch evenement met kerstmarkt dat dit jaar nog grootser wordt dan ooit te voren.

De kerstmarkt van Magisch Maastricht is namelijk compleet vernieuwd. Dit jaar zal er nóg meer sfeer en beleving zijn in het zuiden van het land. Wat dacht je van een overdekte schaatsbaan, een reuzenrad en andere activiteiten? Alle kerstchalets worden dit jaar voorzien van mooie rode daken en kerstbomen. Hier ga jij als kerstfanaat intens gelukkig worden.

Ontmoet de Kerstman op de kerstmarkt

Dit spektakel begint op vrijdag 1 december en eindigt op maandag 1 januari. Vrijdag 8 december is wel een heel speciale datum, want om 16.30 uur arriveert de Polar Express Stoomtrein op het Centraal Station. En dat is speciaal, want de Kerstman arriveert dan in Maastricht samen met zijn elfjes. Tot 30 december kun je hem dan bezoeken in een speciaal huisje.

Plan alvast een dag in je agenda voor Magisch Maastricht. In de hele maand december kun je je op het Vrijthof wanen in een prachtige kerstwereld met kraampjes met oliebollen en natuurlijk glühwein. “De Schatkamer van de Kerstman” is gehuld in een nieuw sprookjesachtig decor en binnenin vind je de mooiste en grootste kerstshop van Nederland met meer dan 10.000 kerstartikelen. Denk aan notenkrakers, kerstpluche, handgeblazen kerstballen, sneeuwpoppen, kerstmokken, kerstsieraden en alles wat jouw kersthartje je begeert.

LEES OOK: Wauw! In deze Belgische stad komt een kerstmarkt met een ijsbaan waar je u tegen zegt

Reageer op artikel:
Hallelujah! De kerstmarkt in Maastricht wordt grootser dan ooit tevoren
Sluiten