Op naar het noorden! Op Texel is er dit jaar weer een fantastische kerstmarkt

De leukste periode per jaar is toch écht kerst. De gezellige sfeer, lekkerste eten, versiering overal en natuurlijk niet te vergeten: de leukste kerstmarkten. In Nederland zijn er natuurlijk genoeg te vinden. Toch is er eentje die je echt wil meemaken dit jaar, namelijk die op Texel.

Van de mooiste versiering tot het lekkerste eten, je vindt het allemaal op een kerstmarkt. Kerst is natuurlijk geen echte kerst zonder er eentje te bezoeken. Wij weten waar je écht heen wil dit jaar.

Kerstmarkt Texel

Het is bijna december en hoe kom je beter in de kerstsferen dan een bezoekje brengen aan de leukste kerstmarkten? Helemaal niets. Maar om in de echte kerststemming te komen kun je de kerstmarkt op Texel echt, maar dan ook echt niet overslaan.

De pittoreske straatjes rondom de grote kerk in Oosterend worden omgetoverd tot een echt kerstdecor met de leukste versiering en kraampjes. Warm je tijdens het rondslenteren op met een mok chocolademelk en een toef slagroom, eet je rond aan oliebollen of probeer hét lokale likeurtje Strender Stropertje.

Datum kerstmarkt

Pak je agenda er maar bij, want zaterdag 14 december wil jij vrijhouden voor deze té leuke en gezellige kerstmarkt op Texel. De markt is van 16.00 uur tot 20.00 uur geopend en wordt door de lichtjes in het donker zeker een dag om nooit te vergeten. Wil jij je kerst goed beginnen? Dan hoort deze kerstmarkt er zeker bij.

Kerstmarkt Texel
Evalien Weterings

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Op naar het noorden! Op Texel is er dit jaar weer een fantastische kerstmarkt
Sluiten