Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 13 dec 2017

Leuk! De binnenstad van Utrecht wordt dit weekend omgetoverd tot giga kerstmarkt

Glühweintjes drinken, kerstliedjes zitten en oliebollen eten: wij zijn helemaal klaar voor alles wat met Kerstmis te maken heeft. Als jij ook vast wat kerstsfeer wil opsnuiven, ga dan dit weekend naar Utrecht. Want de binnenstad wordt omgetoverd tot een giga kerstmarkt.

Als je nog een leuke kerstmarkt zoekt, dan is het zeker een tip om dit weekend naar Utrecht te gaan. Want daar komt een mega kerstmarkt in het centrum van de stad.

Deze kerstmarkt in Utrecht wordt magisch

Op 16 en 17 december is Utrecht één grote kerstmarkt. Op meerdere plekken zullen optredens zijn, workshops en marktkramen.

Ook zullen er zes ‘huiskamers’ zijn op pleinen in de stad. Daar zal ook van alles te doen zijn, zoals voorstellingen en optredens. En verder is er een wijnproeverij. Voor als je even zat bent van de glühwein en warme choco.

Blok je agenda maar vast voor dit weekend. En neem je besties mee naar Utrecht. Want het belooft een magisch en groots spektakel te worden.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Oh lord! Deze oliebollen zijn gevuld met karamel zeezout chocolade

Reageer op artikel:
Leuk! De binnenstad van Utrecht wordt dit weekend omgetoverd tot giga kerstmarkt
Sluiten