Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 11 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Vier jij het liefst 365 dagen per jaar Kerstmis? Dan moet je écht in dit hotel overnachten

“Why couldn’t it be Christmas everydaaaay?” Vraag jij je dat letterlijk elke dag af? Tja, dan mag je jezelf wel een echte kerstfan noemen. Enne, goed nieuws voor jou want er bestaat een hotel waar je 365 dagen per jaar in de Kerstmis stemming blijft.

Jij moet er nu al niet aan denken dat die kerstboom ook weer afgetuigd moet worden. Laat staan dat je al die vrolijke lampjes van je balkon af moet halen. Nee, nee, daar heb jij geen boodschap aan. En dit hotel trouwens ook niet.

365 dagen per jaar Kerstmis

Natuurlijk bestaat er een plek op aarde waar Kerstmis nooit overgaat. Sterker nog, naast de Noordpool (want duh, de Kerstman bestaat écht) is er namelijk ook een hotel waar de Christmis spirit lekker aangewakkerd blijft worden. The Inn at Christmas Place is jouw nieuwe place to be wat dat betreft. Hier kennen ze geen einde aan onze favo feestdagen.

Je moet er wel een eind voor reizen (sorry) want het hotel ligt in de Verenigde Staten. De enige echte kerstwens voor dit jaar zou dus zijn dat we zo snel mogelijk van alle corona problemen zijn verlost zodat we weer lekker dat vliegtuig in kunnen stappen en Kerstmis kunnen vieren zoals we dat écht willen.

Om er helemaal bij te passen, schaf jij ook nog deze aan natuurlijk: De foutste kersttrui van het jaar – deze van Louis Theroux spant wel écht de kroon

Een bezoekje aan dit hotel

Tijdens het bezoek wordt je regelmatig verrast door bezoekjes van the one and only: de Kerstman! En vrouw natuurlijk. Daarnaast wordt er praktisch 24/7 kerstmuziek afgespeeld in het hotel en blijft alles het hele jaar door versierd met de mooiste kerstdecoraties.

Op de website van het hotel vind je alle informatie over het verblijf. De kosten, wat er zoal te doen is en een reeks hartverwarmende foto’s. Waar wacht je nog op?

Reageer op artikel:
Vier jij het liefst 365 dagen per jaar Kerstmis? Dan moet je écht in dit hotel overnachten
Sluiten