Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 6 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom vrouwen die in september al bezig zijn met Kerstmis de allerleukste vriendinnen zijn

Klokslag 1 september is bij jou de Kerstmis playlist aangegaan en jij weet als geen ander dat over 18 weekenden je favo feestdagen weer voor de deur staan. Ben jij nu al bezig met de stijl van je kerstboom die uiteraard eind oktober al in de woonkamer prijkt? Dan ben je echt een liefhebber van dit prachtfeest én tevens de allerleukste vriendin.

Ho, ho, ho. Door jouw boxen galmen nu al de klanken van Wham! en uiteraard het fantastische kerstalbum van Sia. Zelden zo’n goeie muziek gehoord.

De grootste Kerstmis liefhebber van iedereen

Ja dat ben jij. Kan niet missen. Het hele jaar door slaap jij in je kerstpyjama en de kerstballen? Die krijgen in de zomer gewoon een mooie plek in de woonkamer als design objecten. Kerstmis is echt helemaal jouw ding.

1. Je houdt van gezelligheid

Gezelligheid kent geen tijd. In ieder geval niet bij jou. Jij bent altijd in voor een feestje en dat blijkt wel uit het feit dat jij in september al laaiend enthousiast bent voor december.

In deze maand vieren we de meeste feestdagen en alleen dat is al een reden om de maanden eraan vooraf heel erg blij te zijn. Wie wil er nou niet zo’n vrolijke vriendin om zich heen? Precies. Dat wil dus iedereen.

2. Andere feestdagen vier jij ook groots

Zoals de verjaardag van jouw vriendinnen. Hoe leuk dat jij altijd als eerste langskomt met taart, slingers en een enorm cadeau. Een leukere vriendin kunnen anderen zich echt niet wensen. Iedereen mag het weten als jouw beste vriendin jarig is en je bent dan ook zeker niet bang om een collectie aan de lelijkste foto’s van haar op je Instagram Stories te delen. Wie de bal kaatst…

Zoek je nog een liefje om de kerstdagen mee door te komen? Beantwoord deze 36 vragen als je vóór Kerstmis nog verliefd wilt worden.

3. Je beschikt over waanzinnige afspeellijsten

Voor elk feestje heb jij wel een lekkere afspeellijst klaarstaan op Spotify. Vooral de themafeesten zijn helemaal jouw ding. Erg handig want zo hebben je vriendinnen overal hun eigen DJ om zich heen. Op huisfeestjes ben jij het altijd die de lekkerste nummers (lees: All I Want For Christmas Is You) draait. Ja, ook in de zomer.

4. Je hebt heel veel liefde te vergeven – niet alleen rond Kerstmis

Je zwijmelt weg bij kerstfilms zoals The Holiday, je houdt van romantische dingen doen en hebt een enorm groot hart. Je hebt zoveel liefde te vergeven dat je vriendinnen erin omkomen. Zeker geen straf voor ze.

5. Je laat je vriendinnen altijd lachen

Misschien wil je wel een heel klein beetje toegeven dat het een piecie overdreven is dat jij in september al kerstmuziek luistert. Maar gek ben jij niet, jij bent limited edition. Je laat je vriendinnen dan ook altijd lachen met je gekkigheden, ook als je in september in die afschuwelijke kersttrui aanhaakt in de vergadering.

Reageer op artikel:
5 redenen waarom vrouwen die in september al bezig zijn met Kerstmis de allerleukste vriendinnen zijn
Sluiten