Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 16 dec 2020

Single AF met Kerstmis? Helemaal niet erg want dat heeft enorm veel voordelen

Normaal gesproken is het elk jaar weer hetzelfde liedje. En nee daar bedoelen we niet ‘Last Christmas’ van Wham of ‘All I Want For Christmas Is You’ mee. We bedoelen daarmee je familie die vraagt wanneer je nou eens een keer een lover meeneemt met Kerstmis. Uhm, nog even niet oké? Gelukkig heeft dat zo z’n voordelen.

Net als op iedere verjaardag binnen de familie, wordt voor Kerstmis gevraagd of jij al een liefje hebt. Nee, nee en nog eens nee.

Single zijn met Kerstmis

Ja echt waar. Single zijn met Kerstmis heeft genoeg voordelen. Moeten we je even helpen herinneren aan de vrijheid die dat met zich meebrengt? Lees dan snel verder want jij komt er weer lekker vanaf dit jaar.

1. The biggest gift on earth ben jij

En niemand anders. Knoop dat goed in je oren.

2. Het scheelt je behoorlijk wat knaken

Want als jij voor een partner een cadeau moet kopen, is de 13e maand er sneller dan je denkt doorheen gejaagd. Lekker aan jezelf besteden dit jaar.

3. Praktisch maar waar: het scheelt in het aantal gasten

Zoals we allemaal weten heeft hij die niet bij naam genoemd mag worden ervoor gezorgd dat Kerstmis er dit jaar heel anders uitziet dan gewoonlijk. Het aantal gasten dat bij iemand over de vloer mag komen wordt door coronette flink beperkt. In dat opzicht scheelt het dat jij geen +1 meeneemt. Lekker met de fam.

4. Meer voor jou

Eten natuurlijk. Want je zal maar een schransende partner naast je hebben zitten die ook nog een extra hap van jouw toetje neemt. Pakken ze jou niet mee hoor.

Of waag jij het er nog op? Voor Kerstmis nog verliefd worden? Beantwoord deze 36 vragen

5. Meer aandacht voor jou

En wederom in het kader van selflove en liefde voor jou. Met één gast (namelijk een partner) minder, is er meer aandacht voor jou en dat vind jij eigenlijk heeeeerlijk. Die lover komt nog wel een keer.

Reageer op artikel:
Single AF met Kerstmis? Helemaal niet erg want dat heeft enorm veel voordelen
Sluiten