Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 1 okt 2020

HO HO HO: kerstmuziek start dit jaar eerder op Sky Radio

Kerstliefhebbers opgelet: het mag dan nog wel 86 dagen duren voordat we eindelijk kerst mogen vieren, maar dat hoeft nog niet te zeggen dat we niet alvast in de sferen mogen komen. En zo denkt Sky Radio er ook over want ‘Last Christmas’ en ‘All I Want for Christmas Is You’ zijn vanaf nu weer te horen op de radiozender.

Geweldig nieuws, toch?

Kerstmuziek op Sky Radio

Deze week heeft Sky Radio online The Christmas Station opgetuigd. Je zult dit misschien heel vroeg vinden, maar dat is het ook. Het radiostation is nog nooit eerder zo vroeg met kerstmuziek begonnen als dit jaar. Maar ons hoor je daarover natuurlijk niet klagen. Voorgaande jaren werden de kersthitjes pas vanaf oktober uitgezonden, maar de zender wil nu eerder inspelen op de behoefte van “het gezellige ‘samengevoel’ dat Kerstmis met zich meebrengt.

Coronacrisis

De radiozender bedenkt dit niet zomaar. Door de de coronacrisis en de daarbij komende social distancing lijkt er meer behoefte te zijn aan het gezellige samengevoel dat kerstmis met zich meebrengt. Volgens Sky Radio heeft een derde van de Nederlanders extra zin in kerst door de coronacrisis en een kwart is zelfs van plan om extra uit te pakken. Hoe ga jij dit jaar kerst vieren?

Online variant

Even ter verduidelijking: het gaat dus om kerstmuziek wat te beluisteren is op de online variant van de radiozender. Wanneer je in de auto vrolijk wil meezingen met ‘Last Christmas’ heb je nog eventjes geduld nodig. Die zijn er pas traditiegetrouw weer eind november, begin december.

Wist je trouwens dat Sky Radio aan het einde van het jaar een van de best beluisterde zenders van het land is? Drie keer raden hoe dat zou kunnen. Juist ja, door de kerstmuziek.

Helemaal in de kerstsferen? Lees dan dit: Kerstliefhebbers opgelet: Netflix komt met The Christmas Chronicles 2

Reageer op artikel:
HO HO HO: kerstmuziek start dit jaar eerder op Sky Radio
Sluiten