Van minimalistisch tot over de top: 7x kerstnagels met sneeuwvlokken

It’s beginning to look a lot like Christmas. Om je voor te bereiden op geslaagde kerst hebben we hier een beetje nailart inspiratie. Bij kerst horen sneeuwvlokken en bij deze kerstnagels zijn die niet te missen. Breng je kerststemming tot the max, met deze kerstnagels met sneeuwvlokken.

Let’s go.

Kerstnagels met sneeuwvlokken

Zelfs als er geen sneeuw ligt buiten, kan je het als nog winter-achtig maken met deze nagellaktrend. Of je nu voor glitter en glamour gaat of alleen een minimalistische sneeuwvlok op je nagels wilt tekenen, met deze nagelinspiratie zie je er met kerstavond ge-wel-dig uit.

1. See through kerstnagels

Voor deze nailart meng je zilveren glitternagellak met goud. Als je geen kleur onder de nagellak gebruikt dan krijg je dit mooie effect.

2. Helemaal zilver

In plaats van beide kleuren zilver en goud te gebruiken, gebruik je voor deze look alleen de zilveren kleur. Dit staat onwijs mooi als je ook zilveren sierraden draagt, je nagels worden dan een soort extra accessoire.

3. Nude kerstnagels

Als je verschillende kleuren nude gebruikt voor je nagelkunstwerkje, krijgen je nagels een hele mooie zachte uitstraling.

Ben je nu niet zo een held in nailart, dan kan je deze heel goed proberen. Wij leggen je graag uit hoe: je kiest een kleur, daarna doe je wat glitternagellak bij de punten van je nagels. Je eindigt met een sneeuwvlokken stempel, deze is echt heel simpel in gebruik.

4. Minimalistisch

Met de bovengenoemde stempel kan je heel simpel een afdruk maken van een sneeuwvlok op je nagels. Dat lukt echt iedereen. Zo krijg óok jij deze kersnagels voor elkaar.

5. Sterren als sneeuwvlokken

Of je nu sterren tekent of sneeuwvlokken – wij zijn fan. Dit is een heel mooie kerstlook voor je nagels.

6. Glitter stippen

Als je een nog makkelijker voorbeeld wilt voor je kerstnagels, dan kan je deze look proberen. Het enige wat je nodig hebt is een één kleurige nagellak en een glitternagellak met een dunne kwast. Nu we toch zoveel vrije tijd hebben, kan je net zo goed een middagje gaan stuntelen met nagellak. Succes!

7. Over the top kerstnagels

Wow, als je écht all-in wilt gaan deze kerst kan je deze nagelinspiratie gebruiken. Wat ook wel fijn is om te weten, is dat dit ook heel simpel is. Het enige wat je doet is veel lagen glitter aanbrengen, totdat je het gewenste effect hebt behaald.

Lees ook: Van fluffy brows tot beauty rollers: dit zijn de make-up musthaves voor 2021

Reageer op artikel:
Van minimalistisch tot over de top: 7x kerstnagels met sneeuwvlokken
Sluiten