Renée
Renée | LinkedIn Life 29 okt 2018

Luister je nu al kerstliedjes? Dan ben je een hartstikke leuk mens

Zet de kerstnummers alvast op repeat, want daarvoor hoef je je echt niet te schamen. Sterker nog, je bent een hartstikke leuk mens als je nu al Mariah Carey aan het grijs draaien bent.

Misschien durf je nog niet toe te geven dat jij de weg naar de kerstnummers en bijbehorende afspeellijsten al hebt gevonden. Maar maak je geen zorgen, daarvoor hoef jij je niet langer te schamen.

Waarom je zo leuk bent als je nu al kerstnummers luistert

Het beluisteren van deze kerstnummers maakt je namelijk een heel leuk mens en wel om de volgende redenen:

1. Je bent vrolijk

Zodra je de eerste beats hoort van All I Want For Christmas ervaar je meteen dat geluksgevoel. Niets maakt jou vrolijker dan de eerste kerstnummers die je afspeelt. Wie wil er nu niet met iemand omgaan die vrolijk is? Dit is juist één van je beste kanten.

2. Je bent gezellig

Jij bent een gezelligheidsdier pur sang. Helemaal nu de wintertijd is begonnen doe je er alles aan om gezelligheid in huis te halen. Daarnaast vind je het ook heel belangrijk dat anderen zich goed voelen en dat is een eigenschap die goed van pas komt in het leven.

3. Je bent iemand die vooruit denkt

Zodra de zomer voorbij is ben jij al aan het rekenen wanneer je het eerste kerstliedje mag luisteren. Dat heet vooruitdenken en die kracht die jij bezit is iets waar alle werkgevers blij van worden.

4. Je weet anderen te enthousiasmeren

Jouw positieve instelling draag je ook over op anderen. Wanneer jij Last Christmas laat horen op kantoor maak je binnen één keer al je collega’s enthousiast om óók kerstnummers te luisteren. Door jou zijn zo binnen no time in de kerstsferen.

5. Je ervaart minder stress

Muziek luisteren heeft enorm positieve effecten op je lichaam en je mentale gezondheid. Wist je bijvoorbeeld al dat je dan minder stress ervaart? Niemand die boos op je wordt als je de Top 50 inruilt voor Michael Bublé. Werk je meteen aan jezelf terwijl je keihard meezingt.

Op naar Amsterdam: het Museumplein wordt weer omgetoverd tot een kerstdorp

Reageer op artikel:
Luister je nu al kerstliedjes? Dan ben je een hartstikke leuk mens
Sluiten