Laat de kerst maar komen: Lidl verkoopt matching kerstpakjes voor jou en je lover

Matching outfits met je lover doe je in het dagelijks leven misschien niet zo snel. Maar nu december ein-de-lijk is begonnen en kerst er bijna aan komt, maken we een uitzondering. Lidl verkoopt namelijk nu wel heel leuke kerstpakjes.

Na de foute kerstjurken en de kersttrui voor twee personen is er nu weer iets nieuws. Deze kerst kunnen jij en vriendlief als kerstvrouw/kerstman en elf verschijnen op het kerstdiner. Kan jouw kerst nog beter worden?

Matching kerstpakjes van Lidl

Lidl verkoopt ieder jaar weer mega leuke kerstartikelen, maar toen we deze kerstpakjes zagen maakte ons hart een sprongetje.

Voor de vrouwen zijn er twee opties. Je kunt je als kerstvrouw of als elf verkleden. Het pak voor de kerstvrouw bestaat uit een jasje, muts en rok. En het elfenpakje bestaat uit een jurkje en muts.
kerstpakjes lidl

Voor de mannen zijn er ook twee varianten. Zij kunnen zich verkleden als traditionele kerstman met een jas, broek en muts. Maar ook net als de vrouwen als elf met een groen jasje, broek en muts.
kerstpakjes Lidl

Wat kost het?

De kerstpakjes zijn al geweldig, maar de prijs is nog veel beter. Deze heerlijke outfits kosten namelijk maar 9,99 euro. De mannenvariant bestel je via deze link en de vrouwenvariant bestel je hier.

Kom maar door met de kerst want in deze trui pas je samen met je vriend

Reageer op artikel:
Laat de kerst maar komen: Lidl verkoopt matching kerstpakjes voor jou en je lover
Sluiten