Kerstfilm alert: de trailer van de nieuwe kerstserie Dash & Lily is op Netflix te zien

In deze tijd en met dit regenachtige weer zijn we extra toe aan Netflix-films. Gelukkig is het bijna november en komt er weer een hele lijst met nieuwe films op Netflix te staan. Zo ook déze nieuwe Netflix Original kerstserie. De eerste trailer van deze feel-good serie Dash & Lily is nu al te zien op Netflix.

Wij vertellen je alles over deze nieuwe Neflix kerstserie.

De kerstserie Dash & Lily

De serie is gebaseerd op een feel-good boekenserie van Rachel Cohn. De hele serie draait om een rood notitieboekje waarop staat: Durf je? De serie speelt zich af in New York tijdens de dagen voor en rondom kerst.

Lili (Midori Francis) is een optimist die heel erg van de kerstsferen houdt. Ze verstopt het rode notitieboekje in een boekenwinkel en wacht daarna op een antwoord. Dash (Austin Abrams) is degene die het boekje vindt tussen de rekken van de boekenwinkel en schrijft aan Lily. Maar Dash is het complete tegenbeeld van Lily. Hij houdt juist helemaal niet van kerst en kan de tijd eigenlijk niet uitstaan. Ondanks hun meningsverschillen blijven ze toch elkaar schrijven in het boekje en leren de twee elkaar kennen.

Als Dash Lily wilt ontmoeten, moet hij eerst een serie van gekke en uitdagende opdrachten doen.

De trailer van Dash & Lily

In de trailer zie je alvast de kerstsfeer van New York, dit is zeker een serie waar je je op kan verheugen de komende tijd. De kerstserie komt 10 november 2020 op Netflix.

Andere Netflix kerstfilms

Naast Dash & Lily zijn er zijn nog veel meer kerstfilms waar je je op kan verheugen voor de komende tijd. De kersttijd kan ons niet vroeg genoeg beginnen. Zoals de Nederlandse kerstfilm De Familie Claus, Holidate en The Princess Switch: switched again. Hier vind je het hele lijstje met kerstfilms.

Lees ook: Can’t wait – Netflix deelt de officiële trailer van nieuwe serie Selena: The Series

Reageer op artikel:
Kerstfilm alert: de trailer van de nieuwe kerstserie Dash & Lily is op Netflix te zien
Sluiten