Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 13 november 2019

Netflix lanceert twee heerlijke kerstseries in de feestmaand en we kunnen nu al niet wachten

Niets is leuker dan tijdens de feestmaand de heerlijkste feel good kerstfilms kijken. Maar nu komt Netflix met nog iets leukers. Naast films voegt de streamingdienst nu ook twee kerstseries toe die je in één klap uit wil kijken in december.

In één weekend het eerste seizoen van jouw Netlix serie kijken klinkt als een eitje voor jou. Op de bank of warm in je bed kijk jij gerust heel de avond aflevering en zo ook met deze twee nieuwe aanwinsten.

Kerstseries op Netflix

Als echte kerstliefhebbers ken je de meeste kerstfilms al bijna uit je hoofd, maar er genoeg van krijgen? Nooit. Toch is het misschien tijd voor wat anders dan een leuke film in de kerstsferen en zo dacht Netflix er ook over. De streamingdienst komt namelijk met twee nieuwe series die allemaal in het teken staan van onze favoriete periode.

Zeit der geheimnisse | Trailer | Netflix

‘Zeit der geheimnisse’ vertelt het verhaal van een familie die over een tijdsbestek van dertig jaar drie ontroerende en onvoorspelbare kerstfeesten meemaakt. De film richt zich op vier generaties bijzondere vrouwen die moeten proberen om in het reine te komen met hun verleden, voordat het te laat is voor verzoening.

Holiday Secrets

Holiday Secrets vertelt het verhaal over Sonja, haar moeder Vivi en haar dochter Lara. Totaal verschillend van elkaar, maar toch worden ze allemaal geconfronteerd met de uitdaging in liefde en het leven. Ze worstelen met keuzes over vrijheid en opoffering over een periode van bijna 100 jaar.

Netflix laat het verhaal zien over de geest – de onzichtbare essentie – die voortleeft bij deze vrouwen. Wordt er iets doorgegeven van generatie op generatie? Of bewandelen zij hun eigen pad?

Home for Christmas | Teaser | Netflix

Fed up with the constant comments on her relationship status, perpetually single Johanne starts a 24-day hunt for a partner to bring home for Christmas. Watch Home for Christmas, Only on Netflix: https://www.netflix.com/title/81083590 SUBSCRIBE: https://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 158 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Home for Christmas

30 jaar en als enige single zijn in een vriendenkring en familie is soms niet makkelijk. Elke kerst opnieuw krijg je dezelfde vraag: “wanneer je breng jij een keer iemand mee?” Om gek van te worden. Zo gebeurt dit ook bij de 30-jarige Johanne in de nieuwe Netflix serie Home for Christmas.

De constante opmerkingen over haar vrijgezellenleven en de verwachtingen voor de perfecte familie worden haar gewoon even te veel. Hierdoor gaat Johanne de zoektocht naar de perfecte vent voor kerst aan. Gaat zij haar geliefde die ze ein-de-lijk met kerst kan meenemen in 24 dagen vinden?

Wanneer zijn ze te zien?

Om deze kerstseries te kijken heb je nog eventjes geduld nodig. Zo is Holiday Secrets vanaf 20 november te zien op Netflix. Meer aangetrokken tot Home for Christmas? Dan duurt het nog iets langer. Deze kerstserie is namelijk pas vanaf 5 december te zien. Wij weten in ieder geval wat we binnenkort gaan bingewatchen.

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Netflix lanceert twee heerlijke kerstseries in de feestmaand en we kunnen nu al niet wachten
Sluiten