Jaaaa! Mariah Carey komt met haar All I Want For Christmas Is You-kerstshow naar Nederland

Aaaah kerstliefhebbers, dit is het beste nieuws wat je vandaag zult horen. Mariah Carey gaat met haar All I Want For Christmas Is You-kerstshow op tour en komt ook naar Nederland in december. Aanstaande vrijdag start de kaartverkoop al. OMG.

All I want for Christmas is kaartjes voor de kerstshow van Mariah Carey. Vrijdag gaan de tickets in de verkoop en jij als doorgewinterde kerstfan wilt daar natuurlijk bij zijn.

All I want for Christmas Is You kerstshow

Tijdens dit fantastische spektakel zingt Mariah liedjes van zichzelf, maar ook andere grote klassieke kersthits. Die kun jij natuurlijk allemaal mee zingen, en jij ziet jezelf daar al staan in je rode kerstoutfit.

De All I want for Christmas Is You-kerstshow heeft ze vorig jaar ook al gedaan in een aantal steden, waaronder in New York, Las Vegas en Londen. Dat was zo’n groot succes dat ze dit jaar naar nog meer Europese steden komt.

Tickets voor de show

De kerstshow zal op 13 december in Nederland plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start vrijdag, en tickets aanschaffen doe je hier. De prijzen van de kaartjes beginnen bij 89 euro.

Om alvast in de stemming te komen:

Reageer op artikel:
Jaaaa! Mariah Carey komt met haar All I Want For Christmas Is You-kerstshow naar Nederland
Sluiten