Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 17 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Kerstliefhebbers opgelet: op deze datum beginnen de kerstshows bij de Intratuin

Terwijl we nog lekker nagenieten van de laatste zomerse dagen, gaan de kerstshows van de Intratuin al over twee weken open. Ja, je leest het goed. Begin oktober gaan de kerstshows al open en dit is inderdaad een stuk eerder dan vorig jaar.

Vanwege corona wil de Intratuin hun klanten langer de tijd geven, ze spreiden de kerstdrukte.

Kerstshows Intratuin

Voor de echte kerstliefhebbers is dit nieuws geweldig. Zij mogen namelijk over twee weken al genieten van de magische kerstshows van de Intratuin.

Normaal gaan de kerstshows pas rond de herfstvakantie open, maar dit jaar zetten de meeste winkels dus in op de eerste week van oktober. Dit maakte Peter Pauk Kleinbussink, directeur van Intratuin Nederland, deze week bekend.

Coronavirus

Volgens hem heeft deze hele vroege kerstshow alles met het coronavirus te maken. Ze willen voorkomen dat het te druk wordt in de winkels. Het is zeker vroeg. Maar de echte kerstfans, zoals de miniatuurdorpenbouwers, staan vaak al eerder voor de deur volgens de directeur.

Behoefte aan warmte

Daarnaast denkt de directeur dat iedereen behoefte heeft om al lekker met kerst bezig te zijn. Ga maar eens na, mensen gaan nauwelijks op vakantie, hebben behoefte aan warmte en gezelligheid tijdens deze gekke tijd en iedereen wil zichzelf en elkaar nog meer verwennen dan normaal. En hoe kan dit nou beter dan met kerst? Er wordt dus verwacht dat er extra vroeg wordt begonnen met het versieren.

Spreiding

Intratuin wil graag spreiden. Ze willen niet alleen de shows naar voren schuiven, maar ze gaan ook de openingstijden verruimen. Vanaf half november zullen de meeste vestigingen elke dag tot 21.00 uur open zijn.

Daarnaast komen er ook bredere paden, eenrichtingsverkeer paden, extra schoonmaakrondes en een soort verkeersregelaars bij drukke punten in de winkel. Al deze dingen moeten ervoor zorgen dat de 1,5 meter afstand wordt nageleefd. Lekker bezig Intratuin!

Lees ook: Vroeg je kerstversiering ophangen maakt van jou écht een gelukkiger mens dus kom maar door met die ballen

Reageer op artikel:
Kerstliefhebbers opgelet: op deze datum beginnen de kerstshows bij de Intratuin
Sluiten