Zoek je nog een betaalbaar kerstcadeau? Met deze vrolijke kerstsokken maak je iedere man en vrouw blij

Kerst staat voor de deur en dat betekent dus dat we nog even snel wat kleins willen halen. Maar wat geef je nou aan iemand die eigenlijk alles al heeft én wat ook nog in je budget past? Wij hebben iets gevonden waar iedereen gelukkig van wordt deze dagen. Wat dacht je van een paar heerlijke kerstsokken?

Of je nu cadeaus doet met je familie of het dobbelspel met je vriendinnen, de sokken uit dit artikel vindt iedereen leuk om te krijgen. Van gepersonaliseerde tot sokken met een rendier, je hebt het tegenwoordig allemaal.

De leukste kerstsokken om te geven als cadeau

Waar hebben wij nu écht last van in de winter? Juist, koude voeten. En wat is dan een beter cadeau dan een paar heerlijke warme sokken voor jouw koude voeten? Wij hebben de leukste om te geven op voor je een rijtje gezet.

gepersonaliseerde kerstsokken
Firebox

1. Sokken met jouw hoofd erop €23,99

Deze sokken houden niet alleen de voetjes van je vriendinnen of lover lekker warm deze winter. Nee, ze zijn nog leuker. Op deze sokken kun je namelijk jouw eigen foto plaatsen als rendier of wil je toch liever als kerstman afgebeeld worden? Wij weten één ding zeker: dit cadeau wil je echt geven.

Kerstsokken rendier H&M
H&M

2. Twee paar kerstsokken met rendier €9,99

Deze kerstsokken zijn echt té schattig. Met deze sokken zijn de voeten van iedereen binnen no time helemaal warm. Dit allemaal voor een spotprijsje. Wij zijn fan.

Kerst sloffen Primark
Primark

3. Primark slofsokken €2,50

Voor maar €2,50 scoor jij bij de Primark deze warme, rode slofsokken voor een vriendin. Geloof ons, ze wil niets anders meer aan haar voeten deze winter.

HEMA
HEMA

4. Kerstsokken HEMA €2,80

Kerst is niet compleet zonder de kerstman aan je voeten. Daarom wil je deze heerlijke kerstsokken nog als kleinigheidje aan je vriendin geven die het altijd koud heeft. Met deze sokken is ze he-le-maal klaar voor kerst.

Kerstsokken bol.com
Bol.com

5. Kerstsokken set van drie €19,13

Waarom één paar sokken geven als je er ook drie tegelijk kan geven? Bij Bol.com kun je nu voor een mooi prijsje namelijk heerlijke té leuke, zachte kerstsokken scoren. Geloof ons, die wil je zelf ook.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Zoek je nog een betaalbaar kerstcadeau? Met deze vrolijke kerstsokken maak je iedere man en vrouw blij
Sluiten