Renée
Renée | LinkedIn News 30 okt 2018

Ken je die mega kerstwinkel in Antwerpen nog? Die is nu ook in Nederland geopend

Cancel dat tripje naar Antwerpen, want je kunt binnenkort ook met de meiden naar de kerstwinkel in Enschede gaan. Weet je nog dat we schreven over It’s All About Christmas in Antwerpen? Die winkel is nu in het oosten van het land geopend, waardoor je niet langer een roadtrip naar het zuiden hoeft te maken.

De kerstwinkel in Enschede ziet er minstens zo fantastisch uit als het zusje in Antwerpen. Eén voordeel: je kunt nu dus gewoon in Nederland blijven om je kerstinkopen te doen. Sinds 23 oktober zijn de deuren namelijk geopend.

Kerstwinkel in Enschede

It’s All About Christmas kun je dus nú bezoeken in Nederland. We weten niet wat er nog allemaal op je te kopen-lijstje staat, maar we beloven je wel dat je met goedgevulde tassen de winkel verlaat.

Want of je nu op zoek bent naar iets simpels als decoratie tot een super groot hert, bij It’s All About Christmas vind je het sowieso. En lukt het je niet om naar de fysieke winkel te gaan? Dan slaag je zeker in de online shop. BRB, wij zijn alvast ons digitale winkelmandje aan het vullen.

400 m2 kersthemel

Klein nadeel: dit filiaal is met 400 m2 een stuk kleiner dan die in Antwerpen (1000 m2). Maar hé, vul alsnog Hendrik Jan van Heekplein 68 in op je navigatie, want deze winkel verdient een bezoekje.

Op naar Amsterdam: het Museumplein wordt weer omgetoverd tot een kerstdorp

Reageer op artikel:
Ken je die mega kerstwinkel in Antwerpen nog? Die is nu ook in Nederland geopend
Sluiten