Renée
Renée | LinkedIn Life 19 september 2019

Laat het kerstshoppen beginnen! In deze Nederlandse stad is er al een kerstwinkel geopend

Het is nog maar september, maar in gedachten zijn we allang bezig met het optuigen van de kerstboom. Het goede nieuws is dat je het niet meer hoeft te visualiseren, want de eerste kerstwinkel in Nederland heeft de deuren al geopend. Net zoals ieder jaar is het weer een feestje om naar de It’s All About Christmas shops te gaan.

Vorige maand was het nog onwijs warm, maar dat weerhield de eigenaren er niet van om alvast de kerstbomen in de kerstwinkel van It’s All About Christmas neer te zetten. Inmiddels is er al een filiaal geopend en we kunnen niet wachten om erheen te gaan.

Kerstwinkel It’s All About Christmas geopend in Arnhem

Er zijn plannen om nog veel meer kerstwinkels te openen, maar de mensen die in en rondom Arnhem wonen hebben de primeur. Daar kun je namelijk al je kerstinkopen doen voor december. Eerlijk is eerlijk, we weten niet hoe snel we onze vriendinnen moeten appen voor een tripje richting deze stad.

Vul Ketelstraat 35 alvast in op de navigatie, want hier vind je de winkel waar je je even in een waar kerstparadijs waant. We konden helaas de openingstijden nog niet achterhalen, maar je kunt natuurlijk altijd even contact opnemen met de winkel voor meer informatie.

Jaa! Goed nieuws! Onze winkel in Arnhem… – It’s all about Christmas

Jaa! Goed nieuws! Onze winkel in Arnhem is open. Komen jullie een kijkje nemen? Fijne zondag! ???

Meer over kerst:

Reageer op artikel:
Laat het kerstshoppen beginnen! In deze Nederlandse stad is er al een kerstwinkel geopend
Sluiten