Renée
Renée | LinkedIn Life 4 okt 2018

Kom maar door met je spaarpot! Bij deze winkels is het al (bijna) kerst

Ho, ho, ho, het is misschien nog een klein beetje te vroeg om aan kerst te denken. Maar hé, niets mis met een goede voorbereiding, toch? Hoogstwaarschijnlijk ga jij de komende maanden met je vriendinnen op pad en daarom zet Beautify de leukste kerstwinkels in Nederland onder elkaar.

Die mega kerstwinkel in Antwerpen heeft haar deuren inmiddels geopend, maar wie weet heb je helemaal geen tijd om richting het zuiden te rijden.

Maak je dus maar geen zorgen, er zijn óók kerstwinkels in Nederland.

Kerstwinkels in Nederland

Het is even zoeken, maar dan heb je wel wat pareltjes gevonden. De feestdagen is natuurlijk de perfecte tijd om nog meer nieuwe decoratie in te slaan. Bij de volgende kerstwinkels in Nederland ben je dan aan het goede adres.

1. It’s all about Christmas

Breng zeker een bezoekje aan It’s all about Christmas, want zij zijn gespecialiseerd in de inkoop van kerst items. Met andere woorden, hier slaag je sowieso.

Binnenkort opent er een filiaal in Bataviastad. Is Lelystad niet in de buurt? Dan kun je terecht in Enschede, Roosendaal of Utrecht. Check hier alle details.

2. Christmas Palace

Een kerstwinkel waar het 365 dagen per jaar kerst is, is er absoluut eentje naar je hart. Bij Christmas Palace in Amsterdam kun je samen met de meiden he-le-maal losgaan.

Het filiaal vind je midden in het centrum van Amsterdam, dus voor jullie gaan kerstshoppen kun je ook nog even door de Kalverstraat struinen.

3. De Kerstwinkel

Op naar Twijzel, want in het Friese dorp kun je ook naar hartelust je pinpas laten wapperen. Of je nu op zoek bent naar prachtige lichtjes of een kerstboom, hier vind je het.

Zodra er nog meer leuke kerstwinkels in Nederland opengaan houdt Beautify je helemaal op de hoogte. PS: check voor je weggaat wel even of de winkels open zijn.

Bij Primark vind je tegenwoordig ook leuk kerstspul.

Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen

Reageer op artikel:
Kom maar door met je spaarpot! Bij deze winkels is het al (bijna) kerst
Sluiten